Bktbll Ben 36 haftalık hamileyim sağlık ocağı benden idrar ve kan tahlili istedi idrarımda keton pozitif çıktı bu durumla karşılaşan varmı
elkakimmon Bktbll canım şeker hastaligin yoksa eser miktarda keton pozitif senin beslenmen yaşam seklinle ilgili. Çok uzun süre aç mı kaliyorsun ya da yetersiz sıvı ve besin mi aliyorsun stresin nasil.
DilekBodurr Bktbll bende çıkmıştı doktorum önemsemedi. Sonrasında tekrar tahlil yaptırdım çıkmadı. Yediğimiz şeylerle ilgili sanırım. Doktorun ne diyor
Tugce321 Bktbll benimde pozitif çıktı keton sağlık ocağında önemsemedi 15 gün sonra gel dedi hastanede bişey dediler mi size
Bktbll elkakimmon yok canım normal bende şimdi gördüm yansımıs hastaneye gidiyorum canım ben günde iki buçuk litre su içiyorum ilk baş şeker bi tık yüksek cıktı diyet verdiler düştü hiç yok şekerim acaba diyetmi yaptıki
Bktbll DilekBodurr canım bende şimdi gördüm e nabızdan salı tahlil verdim şimdi sonuç yansımış hastaneye gidiyorum şimdi napim
Bktbll elkakimmon normal diyet diyorlar canım valla netten baktım serum falan alınması gerekiyormuş o yüzden sabahı bekliyemedim hastaneye göstermeye gidiyorum
Bktbll Tugce321 canım ben acile gittim gece direk sadece 1 deger artı cıkmıs oda onemli değilmiş e nabızınız varsa eger keton negatif yazıyor yanında artı işareti var eğer o artı 3 tane veya fazlaysa önemliymiş bugun de normal hastane randevum var gene bi sorucam önemli bişeymiş keton eger fazlaysa yatış ve serum veriyorlarmıs canım
Tugce321 Bktbll benim 2 taneydi artı 15 gün sonra gidiym bakalım çok teşekkür ederim canım hastaneden sonra yine yazar mısın🥰
KubosM Canım geçen hafta ben keton değerim yüksek çıktığı için hastanede yattım. Ben 11 haftalık hamileyim. Sürekli mide bulantım kusmam olduğu için keton değerim yüksek çıkmıştı. Besinsiz kaldığımdan dolayı 1 günlük yatisim yapılmıştı.
Bktbll Tugce321 yazarım canım şimdi bekliyorum tekrar idrar istediler öğleden sonra cıkarmış sonuç ona göre haber veririm sana
Bktbll Tugce321 canım sonucum cıkmıs enfeksiyon var diyor bol su içmem gerektiğini söyledi birde idrar kültürü istedi üreme varmı yokmu ona bakıp ilaç verilicekmiş
Bktbll Tugce321 saol canım evet cok bekleme 15 gün uzun süre benimde kültür çarşamba günü cıkıcakmış sonucu ona göre bişey derler artık sanada geçmiş olsun canım