Merve1806 35+0 olduk cuma günü kontrol var bebekleriniz kaç kgdı bu hafta da bir aydır kontrole gitmiyoruz en son 31 de 1850 grdı bakalım ne kadar oldu merak ediyorum
Atlass Merve1806 bende 35+1 m şuan en son 32 de gitmiştim 2600 gr 48 boydu haftaya gidicem baklım bende cok merak ediyorum ☺️
Merve1806 Atlass maşallah sizinki biraz iri galiba🥰 bizim ki normal ilerliyor haftasıyla uyumlu demişti doktorumuz
Merve1806 Atlass sağlığı yerinde olsun da umarım çok da iri olmaz normal zor olur yoksa sizin için benim ilk çocuğum 3700 doğdu şükür normal doğumla bakalım bu nasıl olacak
Merve1806 Atlass hayırlısı olsun o zaman 🤗umarım. Kolayca atlatırsınız sağ sağlim kavuşursunuz bebişinizle❤️
Ilayda12345 Merve1806 hem özele hem devlete gidiyorum ama hiçbir doktor önden gidiyor demedi bana bende öyle düşünüyorum acaba önden mi gidiyor felan dedim ama doktorlar gayet iyi diyor bende bilemedim 🤷🏻♀️😂
Merve1806 Ilayda12345 31 haftadayken 1850 idi benim kız gayet iyi haftasıyla tam uyumlu gidiyor dedi doktor benimkine bakarak sizin ki önde gidiyormuş gibi ama bilemedim sağlıklı olsunlar da ❣️Önemli olan doğum kilosu çok da önemli değil küveze girmeyecek kadar iyi olsun o yeter🤲
Ilayda12345 Merve1806 aynen öyle canım sağlıklı gelsinlerde ne güzel tombik tombik ısırırım heryerini kızçemin 😍😂