Deletedmom414 Aliiimerve18 kese görünür belkim siz bir muayeneye gidiniz en azindan kese görünmüş olsa dahi risklerinizin olup olmadığını kontrol ettirmiş olursunuz kanama felan gibi
UrasEgeninannesi Aliiimerve18 3-5 gün sonra gidin derim. Haftaya Pazartesi salı gibi 😊 keseniz görünür bebekte bi ihtimal görünebilir ☺️
nisemom Aliiimerve18 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır önemli olan 2 kata yakın artış olması gerekiyor diye biliyorum. Kese için biraz daha beklemen lazım
Aliiimerve18 nisemom 4 haftalık gebeyim kan testi yaptm doktor öyle dedi ultrosana ne zaman görüntüyüm bilemedim
rose90 Aliiimerve18 canım değer i bilmem ama son adet tarhinden sonra 8. Haftada gitmeni tavsiye ederim çünkü kese yok der kalp atışı yok der gönderir canım sıkılır ama 8 de gidersen herşeyi görür duyarsın
Busradonmezus Aliiimerve18 tamam da ne kadar gecikmiş oldu adetin? 6.hafta gibi kese görünür 8de kalp duyulur yaklaşık
Tgncr05 Aliiimerve18 herkesin değişiyo canım ne zaman gidip görmek istersen o zaman git 🤗🤗 ben 3 haftalıkken öğrendim hcg 2427 çıkmıştı keseyi falan gördüm🥰 hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲
rose90 Aliiimerve18 ben bu bilgisi hamiel kalmadan önce çok iyi bir doğal doğum doktorundan öğrenmiştim ve öyle yaptım ilk 8. Haftada gittim iyi ki de öyle yapmışım dedim çünkü kalp atışını duyduk 🥰