Sdkseda Aliiimerve18 bende 4 haftalık hamileyken gitmiştim yani şimdi gitsen kese görünür benim görünmüştü 🙏🏻
Aliiimerve18 AyaYlmazYldrm ilk gebeliğim çok merak ediyorum yardımlarınıza ihtiyacım var o yüzden öyle yazdm
Aliiimerve18 ayseeemiray ilk gebeliğim çok merak ediyorum yardımlarınıza ihtiyacım var o yüzden öyle yazdm
ayseeemiray Aliiimerve18 haklısın canım acilll yazınca garip olmus sadece sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim🤲🏻🌸
Belinay_AliEge Doktora gitmeden nasıl 4 haftalık olduğunu biliyorsun . Doktora gitmiş olsan 4 haftalik dersin anlamadim şuan bile gidebilirsin adet günün geçti mi .
Aliiimerve18 Belinay_AliEge ben test yaptm çift çizgi cıkdı kan verdim acilde doktor dedi ama ultrosana gitmedim randevu al kadın doğuma git dedi şuan görünmez belki dedi ne zaman gitmeliyim onu sordum
Belinay_AliEge Aliiimerve18 acildeki doktorların pek bilgisi olmuyor bu tarz bebekle alakalı konularda sen çok bekleme eğer adet günün de geçtiyse bi kadın doğum doktoruna görün. 🌸
Belinay_AliEge Aliiimerve18 acildeki doktorların pek bilgisi olmuyor bu tarz bebekle alakalı konularda sen çok bekleme eğer adet günün de geçtiyse bi kadın doğum doktoruna görün. 🌸
Guguklu_saat Aliiimerve18 benimde aynı durum oldu kandan 4 haftalık dedi aile hekimim. 5 de ultrasona girdim keseyi gördü doktor 8 de gel bebeğe bakalım dedi 8de de bebeği gördük
Anneolmayahasret Aliiimerve18 neden her postunuzu aciiillllllllll diye aciyosunuzki bisey oldu saniyoz 😳😳ayrica deger postunda herkes soyeldi zaten bize inanmadinmi yeni post acma gereksinimi duydun bu bizi üzeeeerr😳😳
Aliiimerve18 Anneolmayahasret uygulamayı yeni çözdüm valla karışık karışık geldi bildirimler o yüzden bi daha yazdm 😂