Kardi2807 Kızlar evde gebelik (idrar) testlerim negatif çıkıyor regl gecikmemde 6. Günüm daha önce hiç gecikmemişti böyle. Kan testi yaptırmak için ne kadar beklemeliyim napmalıyım başına gelen var mı?
_Mother_ Kardi2807 benim 7 gün geçmişti kan testi yaptım beta hcg 1000 çıkmıştı 6 haftalık hamileydim
Deletedmom414 Kardi2807 benim 2 gecikmeyle kan yapılmıştı 945 ti yani 4 haftalık gibi birşeydi sizde sağlık ocağına yaptırım bakalım 🙏🏻
Kardi2807 _Mother_ ne zaman gitmeliyim sizce? Ve acile mi gidiliyor ne deniyor kusura bakmayın çok tecrübesizim ilk defa denedik var mı yok mu napmalıyım hiç bilmiyorum
A_ys6604 _Mother_ bende öğrendiğim de 6 haftalık dendi hatta ertesi gün 5 haftalık da olabilir dendi keseyi de görduk ama bta 11 bin 784 çıktı sizin ki bin mi benmi yanlış görüyorum?
Kardi2807 deniztekin içimden de artık yaptırmam gerektiği geliyor ama olumsuz sonuç alıcam diye de korkuyorum değişik duygularmış :(
_Mother_ Kardi2807 canım sağlık ocağında yapıyorlar hastaneye gitmene gerek yok yarın git yaptır hatta inşallah vardır 😍 keşke testini çekip atsaydın silik beya hayalet çizgidemi görmedin veya belki testin bozuktur
Deletedmom414 Kardi2807 sağlık ocağına yapılıyor sabah ac karna gidiniz siz ertesi gün alırsınız doktorunuzdan
deniztekin Kardi2807 canım korkma ne t olur ne olduğu anlarsın ama böyle hep Bi düşünce acaba mı diye Bi bqktur bence canım 😊😊😊
Kardi2807 Deletedmom414 aa o zaman artık gitmeliyim yarın 7. Gün olucak gecikeli hiç reglim gelicek gibi belirtide yok normalde lekelenme göğüs hassasiyetim olur regl den önce
Deletedmom414 Kardi2807 evet sabah gidiniz siz öğrenmiş olursunuz ertesi gün hayırlısı olsun bakalım 🙏🏻
Kardi2807 _Mother_ hayalet çizgi ne oluyor canım benim? Yarın çeker atarım aslında. Belirsizlik yaşıyorum resmen var mı yok mu çok zor
Anneolmayahasret Kardi2807 tam.zamani artik kan yaptirmanin canm hastanenin aciline git ozele gidersen daha iyi bi saate cikiyo sonuc gebelik icin kan vericem de Aliyolar kani. … saglik ocaginda verirsen ertesi gun cikiyo sonuc
Kardi2807 Anneolmayahasret bulunduğum ilçede yok özel ile gidicem cuma günü ildeki özel acile gidip kan vericem hayırlısıyla eşimin işi bittiği gibi canım özel daha iyi bencede
_Mother_ Kardi2807 canım sen çek at bir ama yarın sabah mutlaka sağlık ocağına git kan ver sabah 10 dan önce gitmen gerekiyor 10 a kadar kan alıyorlar ertesi gün egşder alırsın sonucunu