ElifSencan123 Ayrıntılı ultrasona girdim ama beyninde küçük bir kist var dedi doktor buda karşılaştığımız birşey ileri de kaybolabilir dedi var mı böyle birşey le karşılaşan ister istemez kendime stres yaptım 😔
gizem3443 ElifSencan123 canim banada dedi klorid pleksus kisti geciyormua ilerleyen haftalarda baska bi anomalolinolmazsa geciyor dedi ama cok tedirginik tarama testin nasil cikti
Arya92 ElifSencan123 merhaba bizim 18.haftada görüldü.21.haftada kayboldu.gececektir inşallah içinizi ferah tutun
ElifSencan123 gizem3443 ikili testi gayet temiz çıktı bir sorun yoktu çok şükür bunda da doktor küçük bir kist var oda geçebilir dedi başka da birşey yok dedi ama yine de insan tedirgin oluyor ki
ElifSencan123 gizem3443 valla bilmiyorum ki hiç sadece küçük bir kist dedi sonuçlarımız bir hafta sonra cikacakmis ben sordum bir sorun var mı diye de öyle söyledi doktor da
Haticekckylmz ElifSencan123 canim 18.hafta muanemde bendede cikti 19+5te detayli yaptirdik yapan dr ilk demedim hicbisey soylemeyince sordum tekrar inceledi bakti yok dedi varsada gecmis dedi cok sukur