Melike07 ogretmmenanne 7+1 olduk bugün. Kese, bebek, kalp atışı hepsini gördük. Testleri yaptırdık. Üç hafta sonra çağırdı doktor. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum ☺️
Homeless20 ogretmmenanne vallahi son 2 gündür uyku hali vrfı bugun baya azaldı. Mide bulantım yok tu önceden bugun ilk defa oldu ve çıkardım. Bel ağrım dışında başkada bişeyim yok. 6+5 im 20 sinde bende kalp atışı duymaya gideceğim inş :)
Elifkzlcn ogretmmenanne 6+5 deyim bende sali günü keseyide bebegide gördük tahlilleri yaptirdik yarinda kalp atislarini duymaya gidecegim Allahin izniyle
ogretmmenanne Benim de pek belirtim yok 6+3 olduk hafta başı kese gördük 2 hafta sonra kalp atışı dedi bekliyoruz
ogretmmenanne Aynen çok yakınız 🤗 kese ve yolk kesesi oluşmuş dedi bebeği göremedi. 27sine randevu aldık İçim pır pır durmuyo 🤦🏻♀️
Rehile ogretmmenanne Bende sadece kese gözüktü İnşallah ikimizde duyarız Sadece çok korkuyorum Aptt diye kan tahlili yaptı dr Arkadaşlarm yüksek dedi dr hic biçey demedi Pıhtılaşmaymış kaybederdim diye korkuyorum
ogretmmenanne Melike07 Ay ne güzel 🙏 Darısı bize inşallah. 6+0 ken ultrason 4+2 verdi. Kese gördük. Kalp atışını bi duysak rahat ederim
Rehile ogretmmenanne Kan pıhtılaşmasıymış qalibaa Bend ebilmiyorum referans aralığı 23 le 38 arası benm 29 Aslnda dr Demezmi sıkıntı olsa
ogretmmenanne Elifkzlcn 6+0da bebeği göremedik keseyle yolk kesesini gördü doktor. Ultrason da 4+2 gösterince Geç döllenme olabilir dedi. 27sinde tekrar gideceğiz. Zaman geçmiyorrr
Zynpdrn38 Biz de 6+3 olduk bugün. Biz de Pazartesi gördük keseyi ama kalp atışı için şu zamn gel demedi doktor
Homeless20 Zynpdrn38 demesi lazımdı aslında canım ya neden çağırmadı ki. Ben 5+6 de girmiştim ilk ultrason a 10 gün sonra gel dedi 20 temmuzda gidicem bakalım kalp atışına.
Cancazim Mrhaba kzlarBenimde 5+6 günlük henüz doktora gtmedim midem bulanıyor hiç bsy yiyemiyorum mideme kramplar giriyor baya kilo verdim :(
ogretmmenanne Homeless20 yediklerimi takip ettim biraz pişmemiş soğan inanılmaz gaz yapıyo azaltınca rahatlarım biraz daha ama yine de var. Benim de gece yatınca başlıyor 🙄