Minikininannesi Merhaba cici anneler 😊 biz oglumla 34.5 olduk ama bu hafta cok fazla kasılma oluyor ara ara vajına baskısı da olur sanki cıkacakmış gibi hissediyorum 😊 sizde de oluyor mu 😊
Ceyceytuna Minikininannesi kasilma nasil oluyor tam bilemiyorm ama baski cok fazla var bu en basindan beri oluyordu zaten istirahatli gecirdm gebeligimi 34+3 uz suan karnim sertlesiyo bebek hareket ediyoken cok aciyo canm ve bazi hareketleri vajinaya baski yapiyo cok korkutuyo o an bu yasadigim mi kasilma acaba sizin tam nasil oluyo
Minikininannesi Zeyneppboncuk biz biz🙄 bide bir dogum hikayesinde okumuştum burda erken dogumda az az suyunun gelmesinden bahsetmişti bazen Bi akıntı oluyor ama bildiğiniz su gibi korkmuyor degilim insallah bebişin suyu degildir🥴
Ecemli Zeyneppboncuk ara ara beyaz akinti oluyor doktoruma sordum dedi kendi akintiniz yani bir baska sorundan degil normaldir dedi
Zeyneppboncuk Minikininannesi onu doktoruna sor istersen benimki su gibi degilde kremsi böyle sümüksü diuolar o kıvamda afedersin iliskide bile geliyor 🤕
Zeyneppboncuk Ecemli benimde iliskiden sonrada geliyor ben yine doktora danisayim tekrar tesekkyr ederimm
Minikininannesi Ceyceytuna aynı sizin agrılara benzer sağ tarafa toplanıyor sertlesiyor sonra belimden Bi agrıyla birlikte vajınaya baskı yapıyor hani böyle adet sancısı gibi sanki cıkacak gibi hissediyorum
Ceyceytuna Minikininannesi evet valla bende sanki cikacak gibi hissediyorum korkuyorum gunu dolsaydi saglikla kavussaydik bi cok zor geciyo doktor agir is yapma zorlanma ikinma yapma suyunu patlatrsn asagida bebek dedi zaten hep asagidaydi bizimki o yuzden harketleri acitinca korkuyorum