renk0380 Merhaba herkese bugün adet gunumdu kanamam oldu ama her zamankinden az. Şüphelendim evde ovulasyon testi vardı yaptım T çizgisi belirgin derecede koyu. Benim gibi olup hamile olan varmı aranızda kizlar 😍
Tgncr05 renk0380 canım ben meğersem ovulasyon döneminden bir kaç gün önce hamile kalmışım ama bende en şanslı günümü bekliyodum testi de o gün yumurtlama mi değil mi diye öğrenmek için yaptım ama t çizgisi Mosmor olmuştu o zaman anlamamıştım acaba benimde mi öyle olmuştur🤔🤔😂
Deletedmom388 renk0380 Elinde gebelik testi varsa yap canım garanti olsun🧚🏻♀️🧚🏻♀️ testinin resmini atar mısın? Eğer gebelik varsa yerleşme akıntısı olabilir yoğunluğunu takip et.
MucizeBirKalp renk0380 ama kanaman olmus canim akıntı gibi mi oldu? Ben ovulasyonla öğrendim reglden 5 gun önce
Deletedmom388 Tgncr05 Siz test yapmaya devam mı etmiştiniz yoksa şüphelendiğiniz için mi yapmıştınız.
Tgncr05 renk0380 ayyy inşallah vardır Rabbim gönlüne göre versin🤲🥰 hemen test al yap bence belki o kan yerleşme kanamasıdır ben yerleşme kanamasını yaşamadım ama çoğu insan yaşıyormuş bi test yap bence🤗
Tgncr05 Deletedmom388 ben yapmadım o an anlayamadım çünkü adetimi bekledim ama 6 gün geçtikten sonra test yaptım ben🙈🙈😂😂😂 hamile olduğumu biliyodum ama test yapmaya korkuyordum 🥰 tuttuğu tarih 14 Nisan benimde en şanslı günüm 19 nisandı hamileymişim haberim yokmuş🤗😂
Tgncr05 Deletedmom388 yumurtlama günümü hesaplamak için ovulasyon testi yapmıştım sadece onda da zaten hamileymişim haberim yoktu🤗
renk0380 Deletedmom388 normalde ağrım regli olacağım zaman 1 saat önce falan başlar. 2 3 gündür kaşık ağrım vardi. Dikkatimi çekti ve bugün kanamam oldu. Bütün gün tek ped dolmadi normalde çok daha yoğun gelirdi. Ondan suphelendim. Ve bu ay 14 gün önce yine ovulasyon testi ile yumurta takibi yapmıştım ve yumurtlamistim. Bilemedim yarı. Sabah ilk idrarim ile gebelik testi yapicam inşallah 🙏
Tgbab renk0380 canım ben adetm 3 gün geçince yapmıstım t çizgisi c den çok daha koyu çıkmıştı ama kanama falan olmadım ben
Tgncr05 Deletedmom388 sizin var mı bilmiyorum ama varsa Rabbim size bağışlasın 🤲 yoksa da en kısa zamanda size de nasip etsin Allah kucağınızı boş bırakmasın inşallah❤️🤲🤲