aesma Simaycan 12. haftada basladim kakao yagi ve bebek vazelini kullandim bitirdim. Şimdi sebamedin çatlak kremini kullanıyorum güzel nemlendiriyor 😊
Basak4307 Simaycan 13.haftada filan başladım ama düzenli değil. Lierac ve vazelin kullanıyorum gece lierac sabah vazelin gibi.😌
Gamzestetik Simaycan bio oil kullanıyorum şimdi ama lierac da almayı düşünüyorum ikisini de kullanmayı dusunuyorum sabah birini akşam birini gibi
PembeLia Karnım büyümeye başladığında başladım ben, badem kakao susam yağı karışımı bitirdim birer kutu şimdi Hindistan cevizi yağına başlayacağım.💁🏼♀️
Simaycan Fulyag ya bende kaşınıyorum aslında ama erken diyede doktora sormamıştım bende başlayabilirim ozaman tşkler💐
Ebrfth Simaycan 5 haftada başladım ilk öğrendiğim günde çünkü daha etkili olsun diye yaptım. Ve hiç kaşıntı deei dökülmesi gerilme yok suan 13+1 oldum
Ebrfth Simaycan ben ilkk kakao yağı kullanıyordum sonra vazelinle bebek yagını karstırdm kullandım şimdide aynısefa kremi var farmasinin ürünü muhtesem bişi doğuma kadar kullanrm gratiste falan değişk yaglar var ama bn bundan memnunum karnma basenlere göğüslere ve kol kaslarına sürüyom yrtlmaz ama önlem almak iyidir 😍
Bernaaa Kızlar ben de 12.haftadan itibaren kullanmya başladım..ama gün aşırı kullanıyorum kakao yağı ve lierac dönüşümlü sürüyorum..lierac önceki catlaklarimin görünümünu bile azaltti☺a