Duygu99 Markaya kaçmaya gerek var mı kızlar yada eczaneden almak yeterli mi ? Bebislerimizin tutup tutmama sorunu da oluyor malum 🙂 Pazar günü alışveriş yapacağız da bilgi verirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler 😊
Aygul01 Duygu99 yani tabi ki kaçmaya gerek var. Sağlık içeren Hersey ki başta bence biberon ve emzik geliyor kaliteli olmalı bence, çocuğunuzun ağiz gelişimini yapısını etkileyen seyler cunku. Yanı sıradan bi biberon ben tercih etmezdim ki etmedimde. Biberon Philips avent emzikte bips. Tabi tercih meselesi bunlar kimiside BİM’den aldığını kullanıyor. Bisey diyemem.
hhb53 Duygu99 biberon lansinoh aldım. Emzik avent ultra air ikisinide çok araştırdım öyle karar verdim. Memnun kalmayan hiç yok gibi
Tgbkzn Valla ben biberon philips in aldım en küçücüğünü aldım bir adet birde chicho nun 2 li emziğini aldım fiyatları öyle çok yüksek değildi
sde2206 Bence normal bi marka alın bende öyle yaptım eğer devamlı ihtiyacım olursa avent alacağım mesela bebeğim emmezse biberon ihtiyacımız olursa emzik de vermeyi düşünmüyorum başlarda bence o kadar para vermeyin markaya şimdilik idareten naturel başlıklı biberon ve damaklı emzik alın
Duygu99 sde2206 çok teşekkürler kuzum emziği bende vermeyi dusunmuyorum her ihtimale karşı alacağım yine de 🙂
Deletedmom411 Biberon mamajoo, emzik avent kullanıyorum memnunum. Biberon a belki ihtiyacın olmaz ama emzik 2 çocuğuma da avent kullandım, sıra 3. De inşallah 🙏