sezeny kızlar 6+2 günlük hamileyim ama böyle bir ağrım yok ara ara kramp giriyor karnıma yorgunluk var karnım hafif sert bunlar normal mi
Anneolmayahasret sezeny normal canm suan bebek yerlesmeye calisiyo iyici ondan kaynakli Dinlen bol su ic
daphne93 sezeny bende de ayni sekilde kramp seklinde sanci oluyordu. hatta gecen hafta gece sanciyla uyandim esime ambulansi ara dayanamiyorum dedim. doktor bunun icin magnezyum destegi verdi cok sukur o sancilar gecti simdi rahatladim. ben de 6+1 haftaligim su an
sezeny Anneolmayahasret an geliyor çok yorgun oluyorum an geliyor sanki hiç hamile değil gibi hissediyorum kendimi
Rehile Bende 5+6 dayım Bende senin gibi hiç bişey hiss etmuyom sanki hamile değilim Bazen kasık Batma felan oluyo oda olsun😁 diyorum dün keseyi gördüm çok şükür 2haftayada kalbi dinlemeye gidicem
Rehile Aslihan2 İnşallah Duyarsınız😊Benm bir az gec olcak qalba yaaa 😣 27 gidicem Keseyi bebeği gördünüzmü
Aslihan2 Rehile keseyi gordum bebekte nokta kadar bi parıltı vardi ama bebek bu falan demedi yarın hem bebegi hem kalbini görmemiz lazımmış sabırsızlıkla bekliyorum