momsss1 Kızlar Cuma günü rabbim nasip ederse ikinci kızıma kavuşuyorum☺️ İlk zorunlu sezaryendi 2 yaşında şimdi ikinci sezaryenim olacak aşırı bir endişe korku var içimde ilkinde böyle değildim şimdi hep kafamda deli sorular nasıl olacak ne olacak acısı fazla olur mu hemen ayaklanırmıyım gibi gibi böyle düşüne düşüne 2 gün kaldı🥺 ikinci kez sezaryen olanlar yardımcı olabilir mi artı eksi neler olacak dersiniz? Bu arada spinial olacak ilki de öyle olmuştu
AATozarr momsss1 3.gün kendi işimi yapıyodum düşün tabi ağrı oluyor ama 1 haftaya ALLAHIN izniyle geçiyo ,benim ikinci daha kolay geçti ,ilk sezeryanım geneldi bu epidural oldu hiiiç korkutma gözünü İnan daha kolay atlatacaksın ☺️
Yagizkerem momsss1 benim de 2 yaşında oğlum var ve 37 haftalık hamileyim haftaya doğum var ilkinde cahil cesaretiyle ne olduğunu anlamadan hersey olup bitmişti şimdi hem ne olacağını bilmek hem de arkamda evladımı bırakmak beni çok geriyor
momsss1 AATozarr genel daha zor deniliyor onun için spinial mantıklı geliyor ama işte o ağrı ilk ayağa kalkma filan insan düşündükçe geriliyor ister istemez 😊
AATozarr momsss1 Genel zordu evet ama dedim ya zaten o acının bilincinde kalkıyorsun ayağa belki ondan ama daha rahat geçti diyebilirim ☺️
momsss1 Yagizkerem evet en çok geride çocuk bırakmak aslında bırakmak değilde 2 gün hastanede olup onu görememek üzüyor annelik işte halbuki karnımızdakide bizim yavrumuz ama ilki şuan daha ağır basıyor ona üzülüyor insan