GulcanYvz Kızlar bugün kıyafetleri ütüledim de 2 tane 0-3ay 3 tane 3-6 ay 2 tane 6-9 ay almışım diğer aldığım şeyler çok ama bunları az almışım gibi geldi kaçar tane daha alayım sizce ?
bilaloguzunannesi GulcanYvz 0 3 ay 5 tane daha almalısın 3 6 ay daha çok olmalı çünkü kalıpları dar oluyor suan 2 aylığız 3 6 giydiriyorum takım olarak tavsiye etmem çünkü alt kısımlarının beli dar geliyor çünkü en güzeli bol bol çıtcıtlı zıbın
AATozarr GulcanYvz Sen ↉ aylığı çoğaltmaya bak ne kadar çok olursa o kadar sende rahat edersin, ben mesela almışımda almışım zıbını , nerden baksan 30 vardı sadece 3 ay olan ama aşırı rahatım şimdi bide yaz terlediği an çıkarıyorum hemen yıkama derdim yok 😉
musti28 GulcanYvz canım ben hepsinden 10 ar tane aldım ancak yetiyor İnan çok fazla kullanılıyor e bebekte 5 tanesi 20 lira daha dün aldım yine 😊
Cansucasalin Canım bende buradan okudum genellikle zıbın çok kullanılıyormuş 10 tane alan da vardı 20 tane alan da vardı ama bence 3-6 aydan 10-15 tane falan alınırsa güzel olur tabi belki daha fazla alan da olmustur yada daha az kullanıma bağlı 😌 cunku bebişler kustukları için hoş her bebek kusucak pisleticek diye bişey yok çok kirleniyormuş 😌🙈
GulcanYvz Ay bana çoğu kişi az al dedi diye ben baya az almışım 😁bugün ütü işim bitti gidip biraz daha alayım da onları da yıkıyım 🤭çok sağolun kızlar iyi ki varsınız 🤗
Deleted5544 zıbın gerçekten çok kullanılıyor en az 10 tane olmalı hele kışın doğacaksa kurumama ihtimali de var o yüzden 10a tamamlayın bence ☺️