Svdkbs Cansu77 süttende sürmek fayda ediyomus göğüs ucuna onu bi dene canım. her krem herkese yaramıyo veya her tedavi herkese yaramıyo benim yaram emzirmekten gecti resmen heralde göğsüm alisti emilmeye daha yara olmadi olanida iyilesti. :)
Tugba19 Cansu77 canım.benimde öyle olmuştu kanıyordu hatta aktardan bal mumu alıp eritin dayanılarak sıcaklıkta göğüs uçlarına sürün o donuyor orda 2 kez yaptım baya rahatlattı deneyin bence faydasi olur inşallah
Cansu77 Tugba19 kudret narı diye birşey varmış onu aldim bi deneyecegim internette geçiriyor yazıyor 😔
Elifnaz34 Cansu77 ben oğlumda lansinoh kullanmıştım gayet iyi gelmişti rahatca emzire biliyodum istersen sende dene canım bebek için zararı yok
Busravebebegi Cansu77 saf zeytinyağı sürün hatta göğüs pedi varsa ona biraz dökün öyle kapatın göğsünüzü çok faydasını göreceksiniz
Seymacetin17 Serpil_27 henüz bilmiyorum bende her ihtimale karşı krem aldım bi tane ama denemekde fayda vardır eğer öyle bir şey olursa deneyeceğim
Arzutlc Cansu77 avent silikon kalkan kullan canım sütün oraya akıcak nemli kaldığı için iyi gelicek benim öyle düzeldi 🙏