edamrt44 Kızlar 39+2 haftalık hamileyim iki gündür gören herkes karnın düşmüş doğumun yaklaşmış diyor karın düştükten kaç gün sonra dogum olur acaba bilgisi olan var mi
Tucenur edamrt44 benm 32 haftada düştü 😀37 oldum ne sancı ne acıklık ne bişe doktor bile diyo neden gelmek bilmiyo 1 cm bile acıklık yok niyeti hiç yok diyo 😀
Mihrimah41 edamrt44 hiç öyle konuşanlara bakma. Bna da 37den itibaren diyolardı. Yok rengin değişmiş yok bilmem ne hal gelmiş kesin doğurcan. 41de zorla suniyle gelmişti 🤦🏼♀️
edamrt44 hulya4627 aynen bnmde dünden beri karnım düşmüş galiba ama bende de ne sancı var ne Nisan var hala beklemedeyiz sağlıkla gelirler ins 🙏☺️
edamrt44 Turkoglu valla isyan etmek gibi değil ama artk biran önce dogsn istiyorum tasiyamiyrm kendimi
Deletedmom411 Valla 39 haftayı geçmişsin artık tabi ki doğumun yakın :) Bu söylemlere kulak asma, hiç sancın yokken bile bir günde bile direkt doğum başlayabilir bunu sadece bebek belirler 💕
Ilawka Cansu_ertem bizim gelinde 39+4 geceden bebek haraket etmemis.yarin doktora gidicek insAllah Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun insAllah
Cansu_ertem Ilawka inşallah bir sorun çıkmaz ama sanmıyorum. Yeri dar artık ondan hareket etmemiştir belki