tuubaeylulanil Kızlar iki gündür başımın arkası ağrıyor ve ben bitik bı durumdayım tansiyonum bi cok düşük bi cokyüksek benim eski normal tansıyon ölçğlerime göre ,3. Gündür böyle parol aldım ama banamısın demiyor napcam böyle olan var mı
Anurtrn20 tuubaeylulanil canım bi doktora gir idrarda protein bakılsın. Tansiyon yüksekliği erteleyebileceğin bi durum değil. Preeklemsi yani gebelik zehirlenmesinin sinyali olabilir sen acilen bi doktora git. Hatta hemen acile git bakarlar orda
Ezgi-ceren tuubaeylulanil benm de bir haftadır tansiyon düşüklüğüm var yani normalde yüksek tansiyon ve nabzı olan biriydim o hallerime göre düşük 9’a 5 e düşüyor ve beni çok halsiz bırakıyor sürekli yatma isteği oluyor. Sizin dengesizse ve özellikle yüksekse doktorunuza en kısa sürede ulaşın. Tansiyonu çok hafife almayın. Ailecek yüksek tansiyon hastayız biz Allah korusun tedbirini almazsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz.
tuubaeylulanil Anurtrn20 canımm dün gece acile gittim aynen msjınıda yeni gördüm Parol serum yaptılar Protein pozıtıf cıkmıştı benim zaten. Tansıyon için kendi kadın dogumcu doktorun bi ilaç başlatır dedi dinlen dedi acılde ki cok korktum bende o zehirlenmeden inşalalh öyle bişey olmaz kımseye olmasın daha haftamız küçük
Anurtrn20 tuubaeylulanil canım sen doktoruna git ilaç başlasın. Bol su iç, protein tüket ve hiç tuz tüketme. Önüne geçilebilir dikkat edersen canım
tuubaeylulanil Anurtrn20 aynen kzuum bencede tansıyon ilaçı verecek şuan sadece parol aldım daha hafıflettı agrımı ama tamammen gecmedı tabi
tuubaeylulanil Ezgi-ceren aynenn canımmm bugün raporluyum evde dinlendim hep cumartesi zaten şeker yüklemesi için gidecwğim kendı doktorpuma. Dün acil de bişey yapamadılar gebeyiz diye her ilaçı öneremıyor parıl sadeec iç dedi. Mıhtemelen kendı doktorum tansıyon ilaçı Verecektir
tuubaeylulanil Ezgi-ceren benimde senin tam tersi benım normal tansıyonum 8-5 veya 9-5 ama mesela 11-6 oluyorya başım ağrıdan çatlıycak dersin sağ arka tarafı sadeece
Ezgi-ceren tuubaeylulanil aslında çok yükselmemiş tansiyonunuz ben normal zamanda 17’yi gördüğümü bilirdim 😅 ama alışkın olmadığınız için çok ağrı yapıyordur. Gebelikte her şeye bir tık daha dikkat etmek gerekiyor. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi 🙏
tuubaeylulanil Ezgi-ceren aynenn bunyemin görmediği sayı 12 benim😀 aynen aynne korkuyorum inşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize allahımmm🤲🏻