ozlemks24 Sizce bebek beşiği nasıl olmalı ? Kademeli beşik ve koctaş 7+1 fonksiyonlu beşik beğendim önerisi olan var mı? Cok kararsizim
Babyy1S ozlemks24 https://hizliresim.com/faSXr3 ben bunu aldim asansörlü tekerlekli ahşap boyasız anne yanı.uyku seti icinde aldm hepsiburada sayfasindan bakabilirsn
ozlemks24 CnnAkyl fotoğraf atma şansın var mı acaba cok kararsızım ve kullanışlı bir beşik olmasını istiyorum ama herkes farklı birsey söylüyor 🤔
CnnAkyl ozlemks24 Ayy canım daha gelmedi eve yaa ama nette yazarsan da hemen görürsün beşiği kademeli tekerlekli beşik diye girersen nette
ozlemks24 ecembugra53 evet biraz daha arastirma yapacağım eger ahsap olarak kullanışlı bir besik icime sinmezse park beşik almak mantikli
ozlemks24 Babyy1S https://www.hepsiburada.com/heyner-ahsap-organik-besik-anne-yani-besik-3-kademeli-lux-bebek-besigi-60-x-120-cm---krem-prenses-uyku-setli--soft-yatakli-p-HBV00000F01ZG?magaza=Bedding+Heyner Bende buna bakmıştım sanırım benzer besikler
Kbrydgd Babyy1S bende bu besikten alicamda . Sizin besiginiz geldimi . Kurdunuz mu . Nasil ? Memnuniyetinizi soyler misiniz 😀
Babyy1S ozlemks24 evet benzer tekerleksiz sadece bu dogal ahşap gürgen ağacı flan buda güzel yorumlarina dikkat ederek alın ben baya arastırdim bunları hem uygun hem kaliteliydi sizinkiyle özellikleri bire bir kullanislı bu besikler alinır
Babyy1S ozlemks24 benm bebegim kış ayina geliyor haliyle gidicegim yere arabamla giderm diyrm sadece puset aldım yaza doğru da baston tipi kademeli arabadan dusunuyrm hem hafif yer kaplamıyor bakalm 🌸
Babyy1S Kbrydgd 3hafta oluyor geleli eğer aynı sayfa ve ayni beşikten bakiyorsanz kaliteli tahtaları faln da ele batmıyor soran kisilere tavsiye ediyorum memnun kalmasam onermem henüz doğurmadm ama kullanisli baya 🌸
Kbrydgd Babyy1S evet hepsiburadadan bakmistim bende baya yorum yapanda var . Siz simdi aldik diyince urunu goren insan olarak bi sormak istedim 😀 gule gule yatirin bebeginizi insaAllah
ozlemks24 Berra20 bende tayinciyim kaba ve hantal bir besik istemiyorum o yüzden hep şık hemde kullanis açısından güzel olan bir beşik arıyorum
ozlemks24 Kbrydgd Beşik ve bebek arabası vok kafamı karıştırdı zaten simdi arkadaş yorum yapınca aklıma yattı
Babyy1S Kbrydgd inş eger dusunursen bu besik tarzlarinı bu attıgım besigi almanı oneririm hem.fiyat uygun hem de beşik verdiginiz paraya değiyor fazlasiyla mobilyacı arkadasima sordum bu fiyata iyi almişsın dedi 😊🌸
Kbrydgd Babyy1S bende bunu almayi dusunuyorum . Hem uygin fiyatli hemde kullanisi kolay gibi duruyor . tesekkur ediyorum yorumun icin 🤗