Sonunda bende oğlumu kucağıma aldım rabbim isteyen herkese nasip etsin.
9 temmuz perşembe günü 37+4 te doktor kontrolüm vardı. Doktor kontrolde bebeğin hareketlerini sordu bende hareketleri eskisine göre çok yavaş olduğunu söyledim doktor herşeyin iyi olduğunu söyleyip ntsye gönderdi beni ntsde sancım çıktı sancım olunca birde bebeğin hareketleri yavaş olunca doğumu başlatalım yarın sabah saat 7 de burda ol fitile doğumu başlatıcaz dedi bende tamam dedim doktorun odasından ağlayarak çıktım tabi sevinçten ağlıyorum. Eve geldik son kez eksik var mı diye hastane çantasını kontrol ettim. O gece heyecandan sabaha kadar hiç uyuyamadım. Sabah oldu annem ve eşimle hastaneye gitik damar yolu açıldı fitil konuldu ve nts cihazına bağlandım bir an bayılmışım gözümü açtım hemşireler beni uyandırmaya çalışıyor heyecandan ya da korkudan bayıldım heralde ben bayılınca bebeğin kalp atımları düşmüş doktorum aradı hemen hazırlan seni sezeryana alıcaz dediler idrarım için bişey taktılar o takılınca canım acıdı fitili çıkardılar ebe fitili çok ileriye itmiş hemşire çok uğraştı çıkarmak için ameliytaheneye götürmek için geldiler çok heyecanlıyım tabi eşimin gözleri dolu dolu ortada dolaşıyor ameliytaheneye indik doktorum kapıda karşıladı beni belimden iğne yaptılar doktorum miden bulanıp başın dönerse söyle iğne yapalım dedi ama bunların hiç biri olmadı ağrı hisetim doktor hemşireye hemen bir iğne yap dedi doktorum lafa tutuyor beni hangi çocuk doktorunu istersin falan diye sadece orayı hatırlıyorum oğlum doğmuş ve eşimle annemi aramışlar bulamamışlar onlar da uzun sürer diye dışarıya çıkmışlar anos etmişler gelen giden yok sonra eşim anneme demiş ameliyathanenin önüne gidelim ebe demiş sizi arıyorsunuz nerdesiniz bebek çoktan doğdu 🤣🤣 tabi şaşırmışlar hemen doğduğuna eşim sürekli beni soruyormuş eşim nerde bebek acıktı ağlıyor eşim ne zaman gelicek diye beni de odaya 1 saat sorna falan almışar oğlumu gördüm ağlamaya başladım eşim de annem de benimle beraber ağlamaya başladılar 8 saat kalkmamamı söylediler ara ara ağrım oldu yatmaktan da sıkıldım tabi 8 satt sonra kendim kalkıp yürümeye başladım hemşire de şaşırdı tabi bende sizi yürüyün diye kaldırmaya geliyordum dedi oğluma sarılık için test yaptılar ve yüksek çıktı doktor isterseniz siz gidin hemşireler baksın dedi eşim de olmaz öyle şey dedi hastanede kaldık bir makina getirdiler içi mavi ışıklı ve sıcak sadece bezi kalsın dediler oğlumu soydum bant koydular gözüne huzursuz olmaya başladı çok ağladı içim gitti onu öyle görünce 1 gece boyunca o makinanın içinde kaldı sık sık emziridm sabah tekrar test yaptılar ve gayet iyi çıktı hastaneden kurtulduğum için çok sevindim hemen toplandık ve evin yolunu tutuk hiç yatmadım sürekli ayaktayım evimin işini yemeğini yapıyorum geldim eve duşumu falan aldım çok rahatım bu gün 5 günlüğüz👶💙 rabbim siz güzel hamilelere bebekleriniz sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin❤️💞