Mucizesinibekleyen SevgiSusam sabah akşam 1 bardak taze sıkılmış havuç suyu içiyorum bazen sınırın üstüne çıkıyor bazen sınırda oluyor. Doktorum normalin altına inmediği sürece sıkıntı yok dedi. Kontrollerim haftalık yapılıyor. Şekerinize ve idrarda proteininize bakıldı mı? Şuan 34+5 haftalığım
SevgiSusam Mucizesinibekleyen kaç çıkıyor mesela sizin. 10 gün sonraya kontrol verdi. Tansiyon takibi yapmamı söyledi
SevgiSusam Ben detaylıya girdim bugün 23 haftalığım. Suyum 63 çıktı çok tehlikeli dedi. Sadece 4 lt su tüket dedi inşallah tez zamanda düzelir
Mucizesinibekleyen SevgiSusam inşallah stres yapma. Takip gerektiriyor neden olduğu belli değil sadece bebeğin hareketleri takip et. Havuç suyuna başla istersen.
Mucizesinibekleyen SevgiSusam benim doktorda farklı ölçtü sanırım doktordan doktora değişiyor. Üst sınır 20 dedi en düşük 9 U gördüm. En son gittiğimde 12 ydi. Tansiyonum düşük devamlı. 2 haftada birde idrarda proteine bakıyorlar.
SevgiSusam 80den aşası tehlikeli dedi benim 63 dediğim gibi eğer 50 lilere düşerse doğurttuğu hastalaro varmıs. İçtim bakalım havuç suyu takip ediyorum hareketlerini inşallah sorun olmaz