MiniKaya zynb_ozkn yarın 21 haftalık olucaz hala çok bir karnım yok dar giyince belli etrafımda herkes sen böyle doğurucaksın heralde karnın çıkmıcak diyor 😀 boyum uzun ve zayıfım belkide ondan kaynaklı
zynb_ozkn MiniKaya bazı insanların iç karnı geniş olurmuş annem beni 8 ay boyunca saklamış o zamanlar tabi kalablaık kayanana kayın elti görümce kimse anlamamış ve çok da kusarmış hep gizlice ama kimse anlamamış işte 😅
Snszasla zynb_ozkn 😀 biraz daha sabır edeceğiz merakla bekliyoruz bakalım ne zaman belli olacak kasıgımda hafif bi şişlik var ama dışardan asla belli değil 😀
MiniKaya zynb_ozkn biz şimdiki anneler biraz sabırsızız galiba hemen karnımız çıksın bebeğimiz hemen oynasın istiyoruz 😀 ben kendi anneme diyorm çıksın hemen kocaman göbeğim olsun millet çatlağı olmasın diye karnı çıksın istemiyo sende tam tersi diyor 😀😀😀
MinnakLiva zynb_ozkn Erken çıkıp nolcak bel ağrısından başka bişey değil ne rahat yatıyosun ne kalkıyosun ☹️ az kaldı neyse 15 güne kalmadan doğururum inşallah kurtuluyorum 😅😅
Lionss 14 hafta 3 günlük gören anlıyor Allah kurtarsın diyor 😂 ikiz diye belli bence bu kadar bende şaşırıyorum 3 kilo vermiştim ben en son kusmaktan . Şuanda pazartesi kontrol bakalım son durum ne olacak 🐣🐣