Ayseg1 mirayandme onun yerine doktorundan coledan diye bi d3 var onu iste tadı gayet güzel devit3 yağ gibi bişey iğrenç😣
Mugee09 mirayandme kaç haftalıken doktor verdi acaba. Ben 12+4 oldum heryerde bundan sonra ek ilaçlara başlamak gerektiği yazıyor ve doktora gitmedim yarın perinatoljiye gidecegm ikili tarama için o yazarmida bilmiyorm ama sürekli aklımda
mirayandme İnternette yoğurtla alıncs emilimi daha iyi olur diyo sonrasında bulantı yapmasında bı şekilde yutulur ya
mirayandme Mugee09 benim B12 eksikligim var öncesinde iğne vermişti de onları kullanmadım diye bu hafta bunu verdi 16+3 uz
Tortilla D vitamını yagda cozulur bı kasık zeytinyagı yda cevız fındık felan yiyip yagı ıcersenız tam yararlanmıs olursunuz.
SumeyraSS Ben direk damla olarak ağzıma damlatıyorum ama yemek borumda sanki hep bi yanma gibi bişey hissediyorum kötü bi hissi var. Bişeye karıştırıp yemek mantıklıymış bilmiyordum
mirayandme Kızlar bı kaşık yoğurtla aldım tadı hiç gelmedi kolayca yuttum yoğurtla tuketecegim artık sanırım
Camurcu mirayandme ben 9 damla kullanıyorum ekmeğe damlatiyorum bisiy sürüp doktorum öyle yap demişti hiç bi tat almıyorum ben
1989-- mirayandme ben sabahlari bir su bardagina 5 damla damlatiyorum iciyorum mide bulantisi falan yapmio kokusu bile yok acaba psikolojik mi meide bulantisi yapio