Esra65 30 haftalık hamileyim çok özür dileyerek söylüyorum af edersiniz özel bölgemin kemikleri ağrıyor yatarken dönerken çok zorlanıyorum yürüyemiyorum bile sabahları sizce erken doğum söz konusu olabilir mi?
ecembugra53 Esra65 cok erken canım bebek baskı yaptığı için o ağırlar oluyor canım normal bebek Doğuma doğru yaklaşıyor
Mrv__ Esra65 bende 30+2 yim bi kac haftadir bendede var özellikle geceleri ve sabahlari doktorum normal dedi ama baya ağrıyor😞
Muhammedfunda9720 Benım de o haftalarda başladı şuan 37yim hala ağrıyor yatakta dönerken bile. O çok kötü bişey ya :(((
ecembugra53 Esra65 anlıyorum canım tabikide istediğini sor 😊 korkma canım bebek büyüdükçe baskı olur rahimde çünkü bebek kendini Doğuma hazırlıyor
Esra65 @Muhammedfunda9720 aynen çok kötü ama şükürler olsun Rabbim bize bu güzel duyguyu yaşatıyor bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲
Muhammedfunda9720 Esra65 öyle tabi beterin beteri var. Aminn inşallah Vala öyle korkuyorum ki doğumdan nasıl bişey tecrübesizim neyle karşılaşcamı bilmediğim için 😂
Esra65 @Muhammedfunda9720 sen mi ben mi çok korkuyorum Valla sonra Kendi kendime diyorum güçlü ol sen yaparsın aradan iki dk geçmiyor ağlıyorum duygular birbirine girmiş durumda 😂😂