inciiim Kızlar doğum sancıları belden ve aynı anda kasıktan mı geliyor ? Yaklaşık Bi saattir ara ara bel ve aynı anda kasıkta sancılarım var 😱
fosforlukalem inciiim dakika tut. 5 dakikada 1 gelmeye başladığı zaman koş hastaneye doğum vaktin gelmiş zaten 😊
drn5410 inciiim doğum sancısıdır canım artık vaktin gelmiş hastanende uzakmş madem 8 10 dkda bir düzenli hale gelince bavulunu al git inşallah sağlıkla gelsin evladın 😍
inciiim Fulyaakaya Selcann94 drn5410 CaglaUzun KubraSS- Neslihankk cptrhb kocak_57 kıZlar Allah hepinizden razı olsun sizin dualarınız destekleriniz sayesinde bebeğime kavuştum🥰 umarım sizlerde benim gibi kısa sürede bebeklerinize kavuşursunuz 👼 şimdi biraz uyuyayım detayları anlatırım canlar 🥰🥰
cptrhb inciiim 😱 Senin zamanın gelmiş zaten olabilir valla hiç belirti yokmu başka peki gelip gidiyormu yoksa sürekli sancı mı
inciiim cptrhb işte bugün bel ağrısı ve kasık ağrısı başladı cuma yatış vermişti doktor dün kontrolden geldim hiçbir şey yoktu bakalım takip ediyorum
cptrhb kocak_57 Panik yapma ben olsam dığum sancısı olsa bile evde çekerim yani hemen doğurcaksın diye bişey yok.
kocak_57 cptrhb ilk bebeğim nasıl olduğunu bilmiyorum ki doğum sancısının daha benim haftam küçük yani 36 haftalığım
cptrhb inciiim Sezeryan olmıcaksın dimi eğer olmıcaksan sancılarını egzersizlerle karşıla plates topun falan varsa. Yoksa da squat falan yap. Evde çekersen sancılarını çok rahat edersin. Birde tabi dakika tut kasılma 3 dk bir olumca gidersin
inciiim fosforlukalem cptrhb hastanem Bi saat uzaklıkta 8 dakikaya düşünce yola çıkmam lazım da sancı süresi ne kadar oluyor benimki Bi dakikaya yakın oluyor
cptrhb inciiim Sancı aralığı önemli canım hastane uzakmış aynen 8 dk ya düşünce gidersin. Haber ver valla heyecanlandım :)
drn5410 inciiim sanırım öyle oluyor kuzum benimde ilk bebeğim 38+2yim burdan okuduğum kadarıyla biliyorum. Bize de haberdar et Rabbim tek avazda kucağına almak nasip etsin inşallah 🌹 🤲 inşallah açıklığın vardır kolay doğumun olur