Cananse Merhaba, bugun tam 37. Haftama girdim, kuzuma kavusmama sayılı günler kaldı. Son bir haftadır ne zaman tuvalete gitsem sonrasında sancılanıyorum 😔 10-15 dakıka kasık ağrısı çekiyorum. Sizlerde de oluyor mu?
Zera_ER Cananse canım bu ne zaman başladı? Dün bende ölücem sandım nefesim kesildi 😞 Ama düzenli değil gidip gelmediği icin cok korkmadımda acısından gözümden yaş geldi😞
Tugraninannesi Cananse 37+4 haftalığım şu anda sadece çatı ağrısı çekiyorum onun dışında başka bişey hissetmiyorum bugün 11de kontrol üm var bakalım ne olacak
Kymet08 Cananse 37+1 im çatı ağrım var. Onun dışında ara ara kasıklarıma ağri giriyor karnım sertleşiyor, doğuma hazırlık kasılmaları 2 haftador falan var 😊 bugün kontrolüm var 😉
Cananse Zera_ER benim nerdeyse bir haftadır var, adet sancısı gibi geliyor ağrı, kısa sürede geçiyor o yüzden sahte Doğum sancısı diyorlar. ☺ 7 mayıs da sezeryana gireceğim, tabi kızım o zamana kadar sabırsızlanıp gelmezse 😊😊
hjertemami 36+4 haftalığım geceleri uykudan karın altı sancısıyla uyanıyorum. 2 gecedir doğru pozisyonu bulup uyuyamadım. Gece uyurken bile karın sertleşmem oluyor ☹ Benim gibi olan var mı ?
Cananse hjertemami merhaba, benimde karnım sertleşiyor ovalıyorum biraz rahatlıyorum, en rahat ettiğim pozisyon sol tarafıma yattığım halim
KbraGltekinKaraka Kızlar idrar tahlili yaptırın derim . Kasık agrıları normal. günde bir iki defa ve hafif oluyorsa. Ama çok şiddetliyse ve sık oluyorsa siz her ihtimale karşı idrar tahlili yaptırın aklınızda soru işareti kalmasın içiniz rahat etsin .