bebegim_28 duyguuudmr canım ben kalmadım o şekilde ama 2 arkadaşım kaldı aşılama ile biri ikiz doğurdu biri üçüz hamile kaldı ama 2 si doğdu
Duduars duyguuudmr aşılamanın 9.günü evde test yaptım hafif ikinci cizgi cıktı 10.gunu biraz daha belirgin çıktı kan verdim 16 cıkti 2 gun arayla tekrarlandı adet belirtisi gibi agrı dışında bi belirti olmadı canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın 🙂😗💞
Aysin64 duyguuudmr ben değil ama kuzenim ilk aşılamayla hamile kaldı 3 çüz oldu çok sükür 3 çüde yaşıyor 2 aylık oldular bile aşılamanın 10. Günü kan ver demis doktoru 10. Gün degeri 11 di canım
Gulay_agayeva duyguuudmr ben yaptirdim ikinci ilkde tutmadi ikincide tutdu ikiz kaldim ama dusuk yaptim seni uzmek isdemem ama benim doktorum diyorduki cogu zaman ilk yapilan tutmuyor ikinci yapilanin tutma karantisi cok am insalah sende tutar canim
duyguuudmr Deleted5544 çok güzel canım darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah. ilk aşılamam bu pazartesi günü oldu. Ne kadar sürede sonuc alabilirim belirtiler olabilir mi ?
duyguuudmr bebegim_28 ilk aşılamada mı kaldılar peki 2 yada 3 denediler mi? Evet canım aşılamada da tüp bebek gibi çoğul gebelik beklenebiliyor.
Deleted5544 duyguuudmr allah razı olsun canım insallah isteyen herkese ☺️ ben umutsuzdum kendimde hiç belirti aramadım o yüzden gün belimde 5 dklık bi ağrı oldu sadece onun dışında baska hiçbir şey yaşamadım gün kan verdim değerim 27 cıkmıstı
duyguuudmr Duduars canım çok teşekkür ederim Rabb’im bizlere de nasip etsin inşallah çok dua et 🤲❤️ ilk aşılamada mı oldu?
Mmmervee Benimde ilk aşılamam ayın 26 sında oldu tutmadı maalesef şimdi 2. Kez olacağım Rabbim Benimle birlikte isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻 İnşallah sizinde ilk seferde tutar ☺️
duyguuudmr Aysin64 Sağlıkla büyüsünler inşallah canım. Dua edin isteyen banada herkesede hayırlı zamanda nasip olsun 🤲❤️
Aysin64 duyguuudmr ınşallah canım allah sanada isteyen herkezede tez zamanda nasip etsin. Senin kaç gun oldu aşilama yapılalı
Duduars duyguuudmr benim doktorum vrdi promotil women vitamin.. progestan fitil,,proluton depot vuruldm estrofem tablet folattro asilama tutunca promotil women bıraktım belli bi sure diger ilaclara devm etttim kalp atisi oluşana kadar cnm