Busra221 Kızlar bebeğim 35 den beri doğum kanalında kafası cok aşağıda ama acıklığım yok rahim ağzı kapalı. Biran önce doğsun istiyorum suan 36 haftalığım
ecembugra53 Busra221 canım o hiç belli olmuyor 😊 bebek ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek 😊 cok öyle olan var ama zamanı gelince doğar annesi
Hilalse Busra221 benimde 36da kanala inmişti 39 daki kontrolümde hiç bir belirti yoktu ne sancı ne açıklık ne nişan doktorum zamanında gelmezse (17 temmuz) 23 ünde alırız demişti hatta o kadar ümidi kesmişti benim oğlum herkese inat 39+1 de dünyaya geldi 😊😊😊
Cerenssn Busra221 bende 37.haftadayim pozisyon almiş ama kanalda demedi biran önce bende dogurmak istiyorum aklim sezaryenede gitmiyor degil yani 😊
Ozlemkubra Busra221 bende 37 oldum dün doktor başı aşağıda dedi pozisyon almış ama nstde ne sancı var ne belirtim var 😅 bende bir yandan gelsin istiyorum
Busra221 ecembugra53 ayyy artık hemen doğsun istiyorum ya 37 yi gördüğüm gibi acılma için nevarsa yapcam 🙄😤
Busra221 Hilalse anladım canım valla ben daha 36 olmama rağmen doğsun istiyorum ama normal doğum. İnş benımki daha erken gelmeyi seçer 😀
Busra221 Cerenssn ay ben de aşırı normal istediğim icin beklemek güç geliyo 😔 bide 41 e kdar gelmezse diye cok korkuyorum
Busra221 Ozlemkubra aynen canım benımde öyle nst de bir belirti yok 😤 hemen doğurmak istiyorum sürekli wc 🤦🏼♀️ Aşada hissediyorum hep