pinar_123 8 aylik hamileyim sac boyasi hakkinda bilgisi olan varmi dip boya yapilabilirmi oneri ve tavsiyeleriniz neler
cptrhb pinar_123 Ben 3. Aydan sonra her ay dip boyamı yaptım. Garnier Olia kullandım kokusuz amonyaksız memnunum ben. Çok beyazım var zaten boyamamam mümkün değildi bunalıma girerdim kesin
Bernagokhan pinar_123 dün ombre yaptım doğuma 30 gün var doktorum ilk 4 ay sıkıntılı organ gelişimi için dedi sonrasında bir sakınca yokmul
cptrhb pinar_123 Hayır yanlış olmasın doktor organik boya dedi. Ama ben bunu kullandım organik sayılmaz.
gamze06ahmet pinar_123 haklısın kuzu , boyattım gitti iki kere hemde , hiç bi sıkıntı olmadı , kaynanam gil kendilerini yedi bitirdi boyatma diye , boyatacam işte dedim ve boyattım mutluyum :)
zlmkcl Benim doktorum boyatma dedi. Ben de boyatmadım. You tube’da Dr. Osman Gönülal’ın hamileyken ve lohusayken saç boyatmanın zararlarıyla ilgili videosunu izlemenizi tavsiye ederim. Sabredin bence.
Csnsu pinar_123 4 aydan sonra boyatabılırsn demştı doktorum kızıldı saclarım cok akmıştı sıyaha boyadm kokusz bı boyayla 5 bck aylıkkn mutluym 😅 bi sıkıntı olcğni dşunmyorum acıklanmıs bı bılgı yok