hellomum Masal10 benim bebeğimi de doktor koca kafalı diye seviyordu ultrasonda, şu an 36. Haftadayım kendi haftasına döndü. Normale gelmese bile bunun genetik olabileceğini, doğduğunda bizim farketmeyeceğimizi söylemişti. Şimdiden strese girme canım 😉
omrasln77 cptrhb Ne güldüm gamlı baykuş 😂 bnm doktrm cok iyi pozitif bi doktor vlla iyi insana rast gelmkte önmli bnm bebegin kafasıda önden gidiyo normal iri bebek olck dedi anne babasıda iri uzun boylu zatn 😍😝
Havvacnts Masal10 normal ya genelde doktorlar erkek bebeklere hep koca kafalı diyo benim yengem 2 tane erkek doğurdu doktor 2 sinede koca kafalı demiş ama kafaları gayet normal doğdu hiç sıkıntı yapma hatta yengem gebeyken benim koca kafalım diye seviyodu bi doğdu dedik hani koca kafa normal oluyo yani
AydanB Masal10 normal benim oglumda oyle hatta doktorumuz koca kafa diye seviyo ama ben bu yuzden sezeryan tercih ettim korktum biraz 😂😂
Handearslaann Bende 37+2 haftayım benimkine de bacak boyu 2 hafta geride down sendromlu olabilir dediler başına böyle bişey gelen oldu mu
Minikfasulyem26 Masal10 endise etmeyin bole seyler yapisal oluyor normal bsey bnce tek sknti normal doguma engel olabilir oda kesin bsy degl buyuklugune bagli
Mutlu1annee Masal10 benim oglusumda o durumda suan 32 haftaligiz ve bebeğimin kafasi 36haftaliga uygun ve bütün testleri yaptik herhangi bir sorun yok cok guzel sonuçlarımız doktorumda o yuzden genetik tosbikgin dedi🙏☺️
ZynpynZ Masal10 bizimkinin de kafası büyükmüş ama doktor kist vs yok sorun değil demişti. 28.haftada vücudu 2 kafası 4 hafta ileri çıkmıştı o zaman biz de biraz korkmuştuk. Ama suan 33 olduk. Fark daha normale dönmüş heralde doktorumuz bir sorun görmüyor
Patrick Masal10 kardesime de öyle demisler. Annem cok korkmus. doğdugunda koca kafalıydı kuzumuz, oyle severdik☺️ Suan 18 yaşında yakısıklı bir delikanlı. Korkmayın lütfen🙏🏻
Butterfly1720 Masal10 benimkide koca kafalı doğduktan sonra büyüdükçe herşey dengelenecek canım eşimde koca kafalı doğmuş çocuk sakat diye yengesi bütün sülaleye yaymış insanları anlamak zor
Blnyhra Masal10 canım kötü bişey değil bende 38. Haftamda doktor kafası büyük sezeryan alacağız dedi ben kıca kafalı birşey bekliyordum minicikti oysaki hala sağlıkla gelir inşallah 😍
tambirminnos Masal10 benim oğlumun da hep öndeydi koca kafalı olacak demişti drum ilk zamanlar büyüktü ama büyüdükçe normalleşiyor 2 yaşına girmeknuzere normal duruyor yani sıkmayın canınızı boşuna
Masal10 Kızlar nolur dua edin, kimin duası kabul olunur bilinmez.. şimdi doktordan geldim yine kafa 5 hafta ilerde.. profösere yönlendirdi, kafasında su toplama yada herhangi bir ödem var mı diye😞
KubraSS- Masal10 sağlıklıdır içini rahat tut dua et bol bol bizimkide önden gidiyordu son haftalar ölçümler haftasını yakaliyor