drn5410 38+3 bebek o kadar yukarıda ki 😅 Dr sancı ile inecek sanırım dedi açıklığım falan yok baya yukarıda kızımız 🤭 40a kadar beklerim sonra suni sancı dedi 😅
hulya4627 drn5410 Benim karnım baya indi 2 3 gündür bebek aşağıda ufak ufak sancılar var ama geçiyor yarın muayene olacam bakalım doktorumuz ne dicek
Suleyigit hulya4627 sancı odası tek tek olması lazım ya benim hastanemde Oyle Mesela Ankara şehir hastanesinde tek tek odalarda kendi odanda cekiyosun sancini orda odanda Doğurtuyolar seni falan çok güzel böyle olması
hulya4627 Ozzzgeee bu sabahtan beri sancım var ve akıntılar iyice yoğunlaştı acaba mi diyorum ama hadi hayırlısı 🙈😥
hulya4627 Miray_38 kim doğurabiliyor ki bu temmuz bebeleri çok nazlı çıktılar hepimiz beklemedeyiz bir gece ansızın gelebilir 😥😂
Abi_olduk Degisken yorumunu okuyunca yazmadan edemedim, ada çayı sütü kesermiş içme. Banada doktorum söyledi. Ada çayı maydonoz nane çayı bunlar sütü kesiyormuş. Sancılar için tarcın - zencefil, kuşburnu, böğürtlen bunlar öneriliyor.
Tugceeeky Abi_olduk aynı zamanda ada çayı kan sulandırıyormuş doğum şurasında kanamada sıkıntı yaratabiliyormuş içmeyinnn
Degisken Abi_olduk adaçayını doğum başlasın diye okumuştum.zaten sütüm yok meme ameliyatlıyım. az olsada gelir diye düşünürken tamamen kesilmesin içmeyim..
iceprincess25 hulya4627 39+4 e giriom bn de tık yok nst de sancı da yok.. Artık doğurmak istiyorum uykularım haram.. Bebeğimle uykusuz kalmak istiyorum
Durab01 hulya4627 hayırlısı ne zamansa ozaman gelsinler bebişlerümiz inşallah 🤲 bir gün bizde post açarız doğurduk diye 😂😂
Abi_olduk Degisken aman Allah korusun benim oğlumda sütüm kesilmişti lohusa depresyonu yaşadım, internette bi tarif bulmuştum 3 hurma 1 çay bardağı kuru üzün 3 incir bunları 1 litre suda pişirip rondoda çekip süzmeden ılıyınca hepsini içiliyor. Bu tarif bende çok işe yaramıştı bunu bir süre gergin yaptım ve resmen sütü dolmuştu göğüslerim. Tavsiye ederim. Faydasını görürsün inşallah.