Iris Seda8891 geçmiş olsun inşallah bir sorun olmaz benimde gebeliğin başından beri enfeksiyon var ama kültürde üreme olmuyor o yüzden dedim.
ysmkml Çok geçmiş olsun benim böbrek ağrım vardı bende yoruldum ve belime vurdu sanmıştım o haftalardaydım nerdeyse banada iki tane tek kullanımlık toz verdi ve geçti. Bol su, c vitamini önemli özellikle ilk zamanlar 🤗
Seda8891 Merhaba şimdi dr geldim şükür yatırmadılar iki adet monurol diye bir toz verdi bir gün Ara ile kullan p tesi tekrar kültür ver dedi allahım her gittiğimde bir dram yaşıyorum ya 😔herzaman aynısını yapıyorlar ben anlamıyorum bunları kesenin biri gözüküyor diyor diğeri gözükmüyor diyor yok kesenin etrafında kanama göZüküyor diyor ben hocam bende kanama yok desemde beni dinlemiyor ayrıntılıya git oraya da gittikçe ordaki dr ile kanka oldum valla artık her gittiğimde panikle gidiyorum hocam yaşıyormu ikiside görüyormusunuz kafayı yiycem hayırlısı ile şu zamanları bi atlatsaydım 🤲
Esraguvennn Seda8891 canım fazla korkmuşsun idrar yolu enfeksiyonunu hepimiz yaşadık nerdeyse. Öncelik antibiyotik vermek yerine munurol mu neydi bi ilaç var onu veriyor doktor gece tüm wc işin bittikten sonra suya koyup iciyorsun gece sabaha kadar hiç cis yapmıyorsun sabah yaptığın ilk idrarla enfeksiyon sökülüyor. Oğluma hamileyken nerdeyse her ay üreme falan oluyordu bende de hatta benim idrarımda kan bile çıkmıştı 5. Ayımda
Seda8891 Esraguvennn yaaa😱ay beni öyle bir strese soktular ki anlatamam hem düşük riski olduğu İçin yatıyorum sürekli proluton iğne kullanıyorum haftalık hemde progestan içiyorum zaten riski oluyor ikiz olduğu İçin diyorlar birde böyle sıkıntılar olunca insan ister istemez tedirgin oluyor 😔