Snszasla Tgncr05 😀amin valla inşallah sağ sağlam geçişinde inşallah ama zormuş anne olmak tutsun diye ayrı uğraşıyorsun olunca ayrı sıkıntılar çekiyorsun gerçekten çok değerli birsey insan onu anlıyor inşallah hayırlı evlatlar olurlar tek duam o
Tgncr05 Snszasla inşallah canım benim anneliğin ne demek olduğunu şimdi anladım çok şükür vizede nasip etti❤️🤲🤗
Cansel07 Bende 14+5im ama 4 5 gündür aynı adet sancisi gibi sancim oluyo ve bazende kasigimda batmalar oluyo sanırım sizlerde de oluyo ama bu adet sancisi gibi sanci normal midir ilk gebeligim ya bilmiyorum yardımcı olur musunuz 😊
Snszasla Cansel07 arada oluyor canım bende de oluyor bazen oluyor bazen olmuyor rahim büyüdüğü için oluyor bende bel ağrısı ve özel bölgeye giren sancı oluyordu benim de ilk gebeliğim ama burada gördüğüm kadarıyla hepsi normal artık 🤗
Tgncr05 Cansel07 normal canım o hepimiz de var 🤷♀️😂 normalde bu haftalarda rahatlamamız gerek ama herkes bir değil işte kabızlık varsa eğer oda sancı yapıyor olabilir🤗
Cansel07 Snszasla ama benim pek gecmiyo gündüz sürekli sancim oluyo korkuyorum bisey olcak diye doktora gitmeye de daha var bide şey sorcam afedersin hani idrarimizi yapmayıp bikac saat tutunca kasık bölgesinde sızlama oluyo ya aynı öyle sanki idrarimi tutuyomusum gibi sızlama da oluyo sende de oluyo mu yoksa enfeksiyon falan mi var ondan mi oluyo acaba 😕
Snszasla Tgncr05 çok şükür 🤲🏻🥰sağlıkla güzel bi hamilelik ve doğum geçirerek alalım inşallah kucağımıza 🐣🥰🤲🏻
Nurbl Benimde vajinam ve alt karnımda batma oluyor belim ağrıyor sağ tarafa vuruyor yürüdüğümde ağrı genel olarak iyim şükür😇
Snszasla Cansel07 yok canım bende olmuyor sadede hapsırınca yada aniden kalkınca filan sancı giriyor su içemiyor musun ve idrarını yaparken yanma filan oluyor mu
Tgncr05 Cansel07 enfeksiyon vardır canım çünkü bende de var ve ne kullanırsam kullanayım 1 hafta sonra tekrarlıyor enfeksiyon kaşık ağrısı yapar🤗
betul1- Tgncr05 15+0 bende ara sıra batmalar benimde oluyor fazla ayakta kalınca belim de agrıyor oda normal diye düşünüyorum bende fazla evhamlıyım ilk gebeliğim daha cinsiyet öğrenemedim 🌸
Tgncr05 betul1- benim de ilk gebeliğim ve bugüne kadar hiç evham yapmadım hiç bi işten kaçmadım taaa ki memlekete annemin yanına gelene kadar 🙈 eşim Yanımda yok doktorum orda bulunduğum yerde doktor sıkıntısı var bişey olsa gidemezsin🤦♀️ O yüzden şu 13 haftadan sonra evhamlandım artık😂
Cansel07 Snszasla su pek içemiyorum idrarimi yaparken yanma falan yok sadece sürekli kendimi idrara sıkışık hissediyorum 😕
Snszasla Cansel07 endise etme bence canım eğer doktoruna ulaşabilirsen bi sor için rahat etsin bu zamanlarda idrar varmış gibi olması da normal rahim büyüdükçe mesaneye baskı yapıyor enfeksiyon olsa hem yanma olur hem de idrarın kokulu ve koyu olur yinede bi sor için rahat etsin