Gzmokuyan Olimpos ve ofm hastanesine gitmenizi önermem. Bunun dışında Medicalpark Derya hanım, Ayhan bey, mine hanım iyi doktorlar
HandeNur22 Uncali meydan bade ilgin oney mukemmel bir doktor insani cok rahatlatiyor cok guler yuzlu bir insan tavsiye ederim
Gamze-H Kesinlikle Medicalpark Lara hastanesi Dr Ayhan Yılmaz şiddetle tavsiye ediyorum muayene ücreti 220 ₺ Bende 31 haftalığım çok memnunum doktorumdan
Kuzeyufuk Cansuu__ muayene ücreti 400 ama 1ay geçerliliği var. On numara ilgili ve Bilgili bir kadın kendisi
Pinarx07 Bende antalyaya yeni tasindim canim 32 haftalik hamileyim arastirmalim uzerine buldugum medstar topcular hastanesinde müjde şekeroğĺu na gidiyorum kendisi özellikle normal doğum taraftarı bir doktor suda doğum da yaptiriyor sezeryan ve normal 3350tl suda dogum 6000 tl fiyat aldik tavsuye ederim.
Funda007 Cnm en güzeli vitalie Hastanesi murat doruk veya koray duman hem 24 saat nöbetci kadıb dogum doktoru var hemde dogum hastanesi doktorum murat doruk cok mükemmel bir doktor 24 saat aktif her konuda uncalı meydan tıpda halil ılgın iyi değil çok vukatı varmış öyle duydum mahkemesi cokmuş