Es135 Ehnr bende 25 haftalığım, otururken biraz öne doğru kambur falan dursam göğsümün altına sıkışıyor gibi oluyor karnım rahimden dolayı mı acaba o kadar yukarı çıkmış mıdır rahim sizde de öyle oluyor mu? 😊
Duduars Ehnr benimkide baş asagi görüntü bile alamadk 😁 buyuyorlar valla kuzum bide eşim 1.90 ben 1.70 uzun olur heralde bizim oglanda 😁
busra1708 Ehnr biz de 25+3 olduk. 23 te 550 civarıydı kilosu. Ağrım sızım yok çok şükür ama artık nefes alıp verirken zorlanmaya başladım şu birkaç gündür. Sizlerde de öyle mi acaba
Elifozmen33 Ehnr cok sukur iyi 25 haftaligiz 31 cm 895 gr bu hafta dis agrim ve akinti sıkıntım var onun haricinde tek sorun sicak gececektir insallah cnm 😊🙏
minikmevaninannesi Ehnr mantar olunca öyle oluyor genelde. Kaşıntı yanma vs varsa doktorunuza bi danışın bence
minikmevaninannesi Ehnr bende 24+1 im haftaya kontrole gidicem de ⅚ kilo aldim simdiye kadar fazlami acaba 🙄 onun dışında iyi gidiyor şimdilik 2. Trimester en rahat zamanlarmis zaten 😃
Nesli-Emin 25+1 hafta 747 gr kilomuz azmı acaba Dr. Normal dedi bide çatı ağrım var Protestan fitil kullanıyorum 😔