Eceilkarr Selamlar şubat anneleri kimler var merak ettim?🤗 kaç haftalıksınız tam olarak aynı olanlar var mı??🙋🏻♀️ Ve çocuk odası,bebek arabası falan ne zaman başlanmalı hazırlığa bu arada ben 9 hafta 6 günlüğüm☺️
EsEf Eceilkarr bende 9+2 yim canım :) ben kasım ayında şu kara cuma günlerini bekliyorum indirim için :) hem daha şimdi çok erken alışveriş için 🤗
ikibebekannesi Eceilkarr ben de 8 haftalık 🥰 bence son aya bırakın ben ilk bebeğimde öyle yaptım yoksa çok şey alınıyor ve bebekler çok hızlı büyüyor ben çoğunu giydiremedim bebeğime 🤭
Eceilkarr EsEf aaaa evet çok mantıklı teşekkür ederim fikir için☺️ Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde🥰
EsEf Eceilkarr geçtiğimiz ocak arkadaşım doğum yaptı o da ozaman almıştı daha uygun oluyormuş :) Allah hepimize sağlıkla sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
nida50 Eceilkarr Âmin, Hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar, sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim. ☺️ Rabbim nasip eder de o günleri görürsek alınması gereken her şeyi 7.aydan sonra alacağım.
Havvacnts Eceilkarr 8+5 im şubatın ortalarına denk geliyo hergün aklım onda ilk gebeliğim babasıyla aynı zaman olcak eğer şaşmazsa doğum tarihi 😂