Lilla synpolyanna canım 🥰🥰 yerleşmeden iki gün sonra kanda çıkıyor. İdrara biraaz daha geç geçiyormuş.
Gulay_agayeva synpolyanna bekle belki hamılesindir cunku leke geldikten bir kac gun sonra belli olur gebelik###
synpolyanna Gulay_agayeva inşallah öledir🤲🤲🤲 çarşamba doktora gidicez adet olursam adetten sonra gideriz olmassam bi daha kan testi yaptırırım napim artik 😔
Gulay_agayeva synpolyanna hayir cikmiyor canim 10 gun falan sonra cikiyor internetdede yaziyor ac oku canim insallah hamilesindir
synpolyanna Gulay_agayeva hadi ya bende çıkar diye dusundum ay hadi insallah 🤲🤲 o zaman ayın 23 ü falan hastaneye gitmem gerekcek persembe giderim o zaman kesin olur en azından
Gulay_agayeva synpolyanna evet canim ben internetde okumusdum arastirmisdim oyle yaziyordu sende icinin rahat olması icin yaz oku insalah olur 🤲
Gulay_agayeva synpolyanna pardon canim 10 gun yazmisim kanamadan 3 gun sonra yapa bilirsin gebelik testi
Gedonas17 Lilla beeen benimde öyle oldu 12. Günümde öğrendim hamile olduğumu 8. Günde aynı böyle silik çıkmıştı
synpolyanna Lilla anladım kuzum onumuzdeki hafta anlaşılır artık biraz daha sabredeceğim çok sağol ben enrkenci davrandım galiba🤔
Lilla synpolyanna üzülme canım gecikmeler oluyorsa güzel günler yakın demektir. Benimde öyle oldu. İnşaallah bir daha ki ay güzel haberi alırsın 🙏