Tgcks Dilek hanım da çok iyiydi, dediğim gibi ben 5. Haftamda ilk kontrolle Dilek hanıma başladım hiç bırakmamıştım ta ki pandemi olana kadar. 3 aydan uzun süre gelmedi mecburen Berker beye geçtim, Dilek hanım geleli bir kaç hafta oldu ben 38. Haftadayım artık sonlara geldiğim için tekrar ona dönmedim. Dilek hanım da ne sorsanız cevaplayan bilgilendiren bir doktor, ben kendisine tavsiye üzerine gittim kolandaki doktorların tek sıkıntısı acil durumda ulaşılacak bir numara vermemeleri. Dilek hanım gittiğinde ben sekreterine bile zor ulaştım uzun bi süre gelmeyecek dedi başka da bilgi vermemişti. Suan memnunsanız devam edin sadece Dilek hanım sezaryen yanlısı bir doktor olduğunu biliyorum 😊 ben o gece acilde Ayten hanımla ilgili sıkıntı yaşadım eşim de çok sinir oldu hatta Dilek hanıma devam ederken burda yorumlar görüyordum Ayten hanım çok iyi falan diye, eşime de doktoru değiştirsek mi demiştim ama o geceki muameleden sonra iyiki ona gitmemişim😊 suan Berker beyle devam ediyorum gerçekten bilgili bir doktor olduğu için özgüveni çok yüksek