Reyyan34 Kızlar eski isimde olabilir yeterki kulağa hoş gelsin. Lina eliza mina meva ilay vs gibi isimler istemiyorum. Zeynep çok hoş ama etrafım da çok var Zeynep gibi Kibar isim önerisi vr mı
Swyhan46 Reyyan34 menesa çok güzel isim ben koyacaktım eşim rüya çok istediği için elvin rüya koymaya karar verdik belki fikir olur sana
sherlock_anne Reyyan34 arkadaşım zeynep gülce koydu bebeğine çok hoşuma gitmişti gülce, bizde gökçe koyduk, bir arkadaşımda iklima koydu
Sevdiss_17 Swyhan46 menesa hz. Yusufun kizinin ismi diyolar ama aslinda oglunun ismi menesa ve menesa yahudi kokenli bir isim oldgu icin cocuklara konulmasi fazla onerilmiyor bizde cok arastirdik kayinbabam koymamizi istiyodu ama biz arastirinca ve diyanet vb gibi vetfa numaralarinda sorunca uygun olmadgi soylendi iyiki koymamissiniz
Sevdiss_17 Swyhan46 cubku ilk bir evlilik yapmis deniliyor oglunun adiymis bide hani dizide kiz ismi olarak soyleniyor ve menesa degil aslinda menaşaymis hamgisi dogru bir allah bilir
Didi6 Swyhan46 Hz. Yusuf sadece Islamiyet’te geçen bir Peygamber değil. Hristiyanlık ve Yahudilik dinlerinde de peygamberdir. Onlarda Josef/Joseph olarak bilinir tabi. Işte onların dininde Josef (Hz. Yusuf) oğluna Menessa adını veriyor. Islamiyet’te ise Menessa diye biri yok. Ama Yusuf dizisinde hata yapılmış ve sanki Hz. Yusuf’un Menessa diye kızı varmış gibi gösterilmiş.