Deletedmom95 Aliiimerve18 normal canım herkeste olacak diye bir şey yok. Belki ilerleyen haftalarda başlar belli olmaz. Sıkıntı yok 🌸
Snszasla Aliiimerve18 genelde 6.haftada başlıyor canım endise etme kimisinde de hiç belli bile olmuyor kişiden kişiye değişiyor biraz rahat tut içini 🤗
Homeless20 Kız 6+4 üm benimde mide bulantım yok bnce buna sevinmeliyiz 😂😂 illa her belirtiyi göstercez diye bişey yokki benim sadece bel ağrım var 3 gündür de uykusuzluk halsizlik 😂
Aliiimerve18 Homeless20 sağol cnm bu ilk gebeliğim bilmediğim için biraz telaş yaptm normal günde nasılsam öyleyim ağrı yok
Aliiimerve18 Babyy1S ya bilim korktum bu ilk gebeliğim acaba bişey olur mu diye gayet normalim sanki hamile değilmişim gibi o yüzden
Babyy1S Aliiimerve18 bende senin gibi dusunuyordum belirti yok acaba normal gitmeyen seyler mi var diyordum ama cevremde kusanları yemek yiyemeyen disari cikamayanlari gorunce daha da demedm bende niye belirti yok diye şükrettm 😂
Ervasevgi Aliiimerve18 dur bakalım daha çok erken 1 2 haftaya baslar dua ette şanslı kesimden ol hamileliğinin tadını çıkar yoksa benim gibi sürünürsün 😭😭😢
Beklenenmucizem Aliiimerve18 normal ben 14 . Haftama kadar hiçbişey hissetmedim. 14.teb sonra mide bulantim başladı her hamilelikte olacak şart i yok