Gamzemesee Bahriye06 anneside kizi olacagi yonunde konusmus bu bayanda oyle konusunca ona sasirms sanirim yorumlari okudum bende ordan bilgiye sahibim
Eemmyy Deletedmom95 tamam canım yazarım da biraz da korktum açıkçası kötü bişey derse ne yaparım bennnn🥺🥺
Sermec27 Gamzemesee bilemedim hissi dogru mu gelecekte göreceğiz eger kadının dediği gibi 2 oğlum olursa bir gün burdan yazacagım o kadına ya işin şakası Allah ne derse o olur arkadas yalnızca o an ne hissediyorsa onu yazıyor🥰
asyaninannesii Deletedmom95 ya canım kim bu kadın ismi ne çok merak ettim yorumların hepsini okudum dedikleri cıkmış Rabbim bilir bi tek de insan merak etmiyor değil
Bahriye06 Hira_meyren evet 2 kızım var 1 kızımıda 8 aylık ölü doğum yaptım şimdi 22+5 oğlum olacak nasipse 🤲
Hira_meyren Bahriye06 ya başınız sağolsun çok uzuldum 😢bende 4 hamilegim 2 oğlum var bir kızım daha 11 aylık 10 haftalık hamileyim ve çok korkuyorum sezeryan dogumlarim çok rsikli aldır dediler kıyamadım Rabbime sigindim
Gamzemesee Deletedmom95 merak ettim doktor erkek dedi anneninde bu bayaninda tahmini kız olacakmi bu arada sana yaptgi yorumu gorunce kadindan 2. Kez tirstim.kiz olcaka rumeysa tekrar tekrar sor doktoruna kiz olacak kız falan yapti kadin
Deletedmom95 Gamzemesee aynen doktor erkek dedi ama sen yine de iki gün sonra tekrar gel dedi. Bu kadın doktor erkek dese de inanma vs dedi ya bende ona şok oldum 🤯