Bahriye06 Deletedmom95 canım bende 16+6 da bebeğimin erkek olduğunu öğrendim öz teyzem kızdır o dedi 😅🤭 içime kurt düştü 20 haftada tekrar gittim özele yine erkek dedi 😂 2 sinde de pipi resmi verdi 🤭
Deletedmom95 Aygul01 hayır kuzucum sana kızz diye hitap ettim 😂 erkek dedi doktor ama çocuk bacaklarını açmadı hep kapalıydı bence erkek ama iki gün sonra tekrar gel dedi.. 😁
Sermec27 Hira_meyren sizi cok merak etmiştim blr ara post acmıştınız 4. Sezeryanımı olcam doktor aldır diyor kararsızım demiştiniz sevindim kararınıza inşallah sag salım kucagınıza almayı da nasip etsin rabbim 🥰🤲
Hira_meyren Sermec27 merhaba çok teşekkür ederim Rabbime sığındım hayirlisi ile insalalh kurtuluruz çok teşekkürler düşündüğünüz için 😍😍
Ummusab Erkek dediyse değişmez, ki degissede, geleceği Allah subhanehudan başkası bilemez böyle insanlara inanmak bile şirke karışmak günahların en büyüğünden biridir, yaptığınız ameller delikli bir kovaya su doldurmak misali kayıp gidiyor yapmayın ne olur
Deletedmom95 asyaninannesii elbette canım Herşeyi Allah bilir. Sadece kimilerinin 6. Hissi çok kuvvetli bence ondan ben başka bişey bulamadım
asyaninannesii Deletedmom95 aynen cnm kadına ulaşamadım ama keşke bana da baksaydı benim hakkımda ne dicek merak ettim Cidden 😁senin bebiş de erkekmiş gözün aydın canım inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına ❤