Mine_Nur123 Kızlar 1 hafta sonra detayli ultrasona girecegim.Detayli ultrason nasıl biraz bilgi verebilir misiniz birde ben bebegimin yüzünü görmeyi çok istiyorum renkli mi oluyor yoksa siyah beyaz renkte mi ?
Busradonmezus Mine_Nur123 devlette siyah beyaz oluyor ama özelde renkli oluyor karından ultrason. Özeldeuzun sürüyor her seyine bakılıyor yüzünü gösterirse bebek siz de gorursunuz
Neslihankk Mine_Nur123 gittiğin hastanenin 4 boyutlu makinesi varsa renkli gösterir kuzum yoksa siyah beya Standart olur ben istanbul bakırköyde Doc.Dr Ali ekize gidicem daha öncede gittim renkli ultrasyon icin detaylimi da orda yaptiricam Renkli kocaman projeksiyonda 1 saat boyunca izliyosun harika bi duygu 🥰
M_N_R Mine_Nur123 Detaylida bebegin ic organlarina kadar herşeyine baka biiliyolar.Renklide oluyo siiyah beyazda.Bende renkliydi.Yuzunu gostermeye gelince evet kendisi gostermek isterse gosteriyo.Ben yuzunun yarisini gordum eli yuzundeydi😁Bide cd verdiler bana izlemem icin😊
Mine_Nur123 Busradonmezus canım özele gidiyorum ama bazısı detaylı ultrasonda böyle siyah beyaz değil de sarı siyah renkte ultrason kağıtları alıyor o zaman bebeğin yüzüde net belli oluyomuş renkli olunca.Cok özeniyorum o yüzden sordum
Mine_Nur123 Neslihankk evet dokt ınstagram sayfasında paylaşıyor böyle renkli ultrason resimleri ınsallah bende net bir şekilde görmek istiyorum yüzünü cook merak ediyorum kime benziyor nasıl birşey diye