Aysegulbagca22 bende pcos luyum evlendiğim ilk ay tedaviye başladım rahim filmi çekildim klomen kullandım çatlatma iğnesi kullandım ama tutmadı sonra famera kullandım yumurtam büyümedi en sonunda glukofen 1000 mg kullandım sadece başka bişey kullanmadım ve evliliğimin 7.ayında hamile kaldım şuan 12+3 haftalık hamileyim Allahım isteyen herkese hayırlı evlat versin o süreci yaşayan birisi olarak söylüyorum insan çok üzülüyo en ufak bişeyi üstüne alınıyo ve hiç anne olamıcak sanıyo ama arkadaşlar size tavsiyem tedavi sürecinizi veya probleminizi kimseyle paylaşmayın eşinizle hastaneye gidin vede en önemlisi ben hep dua ettim gerçekten özellikle ramazanda her iftarımı açarken eşim ve ben aynı duayı ettik teravi namazından somra yine aynı duayı ettik Allaha sığının ümidinizi kaybetmeyin vede özellikle sürekli çocuk meselesine odaklanmayın onun bile o kadar etkisi varki ben en son olarak şöyle diyodum ben elimden geleni yapıyorum takdir Allahın diyip kafamda bitirmiştim olursa olur olmazsa yapcak bişey yok dedim ve müjdeli haberi aldım o yüzden sakın ve sakın ümidinizi kaybetmeyin benim bebeğim olduysa herkesin olur