Eveet bende doğum yapan anneler kervanına katıldım çok şükür😍 tüm yavrularını bekleyen annelerimize de Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin...
Maceramı anlatmaya başlayayım😅
21 nisan sabahı 39+0 haftamda sancılarla uyandım,uyku arasında bile hafif hafif hoplatıyordu beni ama yine yalancı sancılarımdandır diye düşündüm.Gün içinde sancım falan kalmadı,normal ev işlerimi yaptıktan snra öğlen biraz daha uyumak istedim,o sıra yine sancılar yoklamaya başladı,eşimle akşam teyzeme gidecektik,kalkıp duş aldım,olacak ya,biraz belime de tutma gereği duydum sıcak suyu😅 sancım yine yok oldu,velhasıl giyindik hazırlandık yola çıktık teyzeme doğru amaaa arabada fena vurmaya başladı sancılar,belimden belimden uyuşturuyordu ara ara,ben yine konduramadım😅teyzeme geldik,orda daha bi artmaya başladı,annemler falan tamamdır senin başlamış dediler,korkmadım,dakika tutmaya başladık,düzensizdi sancılarım,bi 15 dkkada,bi 20 dkkada,bi bakıyosun yarım saat snra...dedim ben zaten hemen gitmiycem hastaneye,biraz düzene girsin,evimize gidelim evde de çekeyim,en son hastane..ki öyle yaptık,eve geldiğimizde lavaboya gittiğimde nişanım gelmişti,peşinden 10 dkda bir e düştü sancı sıklığım,derken bi anda 5 dkkada bire inince dayanamadım,düzenli,uzun ve sık sürüyordu,nefes aldırmıyor o ara,eşim başından beri telaşeli,”hadi gidelim artk” diyip duruyordu,ben çok belli etmedim ona,ta ki bu dayanılmaz hali alıncaya kadar😅 hemen hazırlandık hastaneye vardık...vardığımızda saat 4.00 idi,çatala aldılar 4-5 cm açılmam vardı,nstye aldılar hemen,birazda öyle çektim,arada yürüttüler,1 saat kadar snra baktılar ki 8-9 cm olmuş,tmm alalım seni dediler,doğuma girdikten 20 dk snra,yani 22.04.2018 saat 5:22de kuzucuğum dünyaya geldi💕😍💕 o an herşeyi unuttum,onu gördüm ya,sağsalim kavuştum ya😍Rabbime sonsuz şükürler olsun🤲🏼 Çıkarken kuzumun omzu birazcık takıldığından dikişimiz oldu😅 bunlarda geçici şeyler inşallah,bakımımızı pansumanımızı yapmaya devam ediyoruz...Rabbim tüm siz annelerimize de benden daha kolay bir doğum nasip etsin ,inşallah dikişinizde olmasın,sağlıkla afiyetle yavrularınızı kucağınıza alasınız inşallah🤲🏼😍🤗 biraz uzun anlattım hakkınızı helal edin...bunlar güzel anılar,her anı kıymetli,sizlerdende hikayelerinizi okumak için takipteyim,Allah a emanet olun,sevgiler...🤗🤗🤗