Canseleliz iyimserr aynen rahatlatıyo ağzına aldığın an ağız içini yakıyo zaten hemen çok keskin bi ilaç ben bugün dişi çektirdimde kurtuldum yalnız suyla falan çarkalamayın etkisi olmaz
Edizinannesii 1994ozg ama sabah akşam tuzlu suyu da ial etme inan rahatlatıyor ben sabah kalkınca bide gece yatarken yapıyorum hem doğal mikrobuda temizliyor
Canseleliz iyimserr hamilelikte hiç çekilmiyo diş ağrısı çektir kurtul 2 dk sürmedi çekmesi rahatladım ben valla
iyimserr Canseleliz en arka dis mi benm ki kırık yarıp alır diye korkuyorum cok hissettin mi cekerken benmki de bayagı curudu
Canseleliz iyimserr benimki ileri derece çürüktü anestezi iğneyi yaparken çok az hissettim daha sonra çekerken hiç hissetmiyorsun iki dk sürmedi bitti dedi orayada gazlı bezi bastırdı tamam dedi
Canseleliz iyimserr bide yerinde olsam şimdi işlem yaptırrım bebek doğduktan sonra çekerlerse çocuğunu 6 saat emzirmiceksin diyolar ben onu göze alamadığım için gidip çektirdim
iyimserr Canseleliz ayy benm de sag uzun zamandır ihmal ediyorum kırıldı 2 gundur dayanamıyorum agrısına insallah bnde hissetmem 😞
Canseleliz iyimserr ben bu sabaha kadar kafamı duvarlara vurmamak için zor tuttum çekildikten sonra dedimki Allahım yeniden doğdum öyle piski şu diş ağrısı
iyimserr Canseleliz korkumdan gitmedim 😂 gebelik dusunuyorum dedm yarın hamile kalırsam hic bas edemem
Canseleliz iyimserr değilsen hiç durma git çektir derim sürekli ağrıcak apse olcak ben b iu dişten bir yıl çektim