Defnederen Nisaaa adetim 6 gün gectikten sonra yaptım pozitif yumurtlama gördüm hatta iki defa test yaptım negatif gebelik değil bu t daha koyu olması gerek
Eda_zafer_1 Nisaaa emin olmak için bir de kan testi yaptırın isterseniz bende 3 bucuk haftalıkken öğrenmiştim gözünüz Aydın olsun hayırlı olsun şimdiden🤲🏻💕
Homeless20 Nisaaa ovulasyon testi olduğu için ikiside aynı koyulukta olması lazım canım. Ama emin olmak istersen kan ver bakalım belki hamilesindir
Anneolmayahasret Nisaaa ya yeniden yumurtluycaksin canim yada gebelik var.. elinde gebelik testi varsa yap varsa cikar zaten
Homeless20 Nisaaa testi yapar yapmaz aynı koyulukta olduysa hamilesindir ama olmadıysan bilemiyorum canım. Hakkında hayırlısı
Defnederen Nisaaa hakkında hayırlısı ben sadece olanı söyledim t c den daha koyu olması gerek benimki senin testinle aynı 6 gün gecti adetimden test yaptım negatif cıktı yanlış anlama sadece bilidğimi illettiö sana 🙏🏻
Umutevi T ile c ayni kalmamali t daha baskin sert kirmizi cikarsa gebelik vardir suan adetinze varmis ya idrar yapin ya kan verin bu sekilde anlayamazsiniz
Nisaaa Cemrebslyn ay inşallah simdi kan verdim 1 saate cıkacak agzınızdan bal damlıyo ☺️💕peki belirtilerin neydi canım