Ozgezlm Arkadaşlar sabah bi kalkıyorum genirmekle gece yatana kadar sizde de böyle oluyor mu hatta halsiz bırakıyo ve kusmama neden oluyor
Deletedmom399 Ozgezlm eşim diyor ki hamile kalmadan çok naif ve narin biriydin 😂 Malesef onu engelleyemiyorsun canim hele küçük haftalarda daha çok oluyordu benim şimdi azaldı 😊
Rabia95 Ozgezlm geğirmek mi demek istedin canım? İlk haftalarda bende de çok oluyor du, o zamanlar çok gaz oluyor çünkü normal. Süt vs içiyorsan o da çok yapar.
_Koncuy_ Ozgezlm canım benimde çok fazla oluyor istemsiz. Yaklaşık 10 haftalıkken felan başladı galiba. Şuanlık midemden başka sıkıntım da yok hani onunla ilgili desem ama hamile kaldığımdan bu yana normal gaz çıkartamıyorum belki vücudum bu şekilde çıkartıyordur diye düşünüyorum bende ya da hamileliğin verdiği birşey
Merveee07 Ozgezlm canım bendede oluyor ama birşeyler yiyip özellikle sıvı tüketip aninda uzanirsam filann sanki iki göğüs aram su gaz dolu gibi uzanamiuorum kalkıyorum sürekli gegiriyorum afedersin öyle uzanabiliyorum ben sıcak diye atlet short hep evde klimada açık devamlı ayak yalınm ondada gaz sorunum oluyor devamlı
Ozgezlm Rabia95 yok süt falan içemiyorum canım alerjim var çünkü hani soda falan içiyorsun ya işte o anda olan gazdan bende her saniye var öldürüyor beni napacam ben buna bi çözümü yok mu ya benim gibi olan var mı ki Rabia95
Rabia95 Ozgezlm gaz yapan şeyler yiyosundur muhtemelen, soğan, fasulye, erik, gazlı içecekler. En basitinden sakız bile yapar onlara dikkat etmeye çalış 🙏🏻
Deletedmom399 Ozgezlm canim ben gaz yapacak şeyleri,özellikle acı ve baharatı çıkardım hayatımdan şimdi daha rahatım. Hem mide yanmam olmuyor hem geğirme hissi azaldı.
_Koncuy_ Ozgezlm valla geçer mi geçmez mi bilmiyorum da inşallah kalıcı olmaz ya. Çünkü normal de bile alışkanlık yapıyormuş diye duydum ben çokta yadırgadığım birşeydir inşallah ilerleyen zamanlarda geçer 🙊 Yani yediklerimle alakalı değil diye düşünüyorum benim çünkü gaz yapıcı şeyleri tüketmiyorum hatta sabah uyanır uyanmaz bile oluyor
Ozgezlm _Koncuy_ Rabia95 valla canım sakız çiğnemiyorum sadece maden suyu içiyorum oda magnezyum eksikliğini tamamlasın diye ama inşallah kalıcı olmaz çünkü beni halsiz bırakıyor