Melisatugba 67380ipek güzel gebelik varsa kontrol olsuysan gidebilirsin ben begendim basaksehir de oturuyorum güzel bence
SenaSrts 67380ipek bn Kayasehirde oturuyorum randevu alip gittim gecen ay. Memnun kaldim acikcasi. Sakin bir yer. Kan almada saatlerce sira beklemiyorsun en azindan.
Neslihankk 67380ipek Detayli post açmıştım hastane hakkında giden çok arkadaş var hepsi yorumlarını yazmıştı.bende gidiyorum gayet de memnunum doğuma da orayı dusunuyorum Allahim izniyle.Doktorum Gizem berfin Uluutku
67380ipek Randevu alamadım ama ozel hastaneye gidiyordum sevk gibi doktor kagıt yazdı acilen giriş yapıp bakarlar mı
Neslihankk 67380ipek Kuzum normal poliklink yerine girmiyceksin kadın doğum acile gidiceksin şikayetini belirticeksin almama gibi bi lüksleri yok acil de almazlarsa hemen ara sağlık bakanlığını şikayette bulun hastaneden çıkmadan
Neslihankk Hilalgc detayli ultrasyon nasıldı kuzum renkli görüntü verdi mi kac dk sürdü biraz bilgilendirirmisin
Hilalgc Neslihankk yarım saat sürdü ama size göstermiyor hiç kendi bakıyor yarım saat boyunca görüntüde hiç vermedi ne gördüm ne foto aldım malesef ama özelde 450 tl vermedim en azından bu arada randevular çok yoğun detaylı için haberiniz olsun erkenden alın
Neslihankk 67380ipek mecbur almak zorundalar kuzum niye sikiyosun canini orasi devlet hastanesi ve acil girişi var madem durumun acil hic bekleme git direk ara hastaneyi acil girişi var istersen sor
Neslihankk Hilalgc işte devletin boyle yapmasına uyuz oluyorum ya anneyiz biz merak ediyoruz görmek istiyoruz kendisi oturup bakıyo göstermiyo çok sinir bozucu 😡 Buyuk ihtimalle özelde yaptiricam bende 1 saat suruyo dedi benim doktorumda
Neslihankk Hilalgc 14.haftada renkli gördüm 1 saat izledik ama inan insan doymuyo hep hep göresi geliyo 🥰🙏