Nur6 Kılzar 2 aylık hamileyim sabah bulantıları çok rahatsız ediyor nasıl kurtulurum ne yersem iyi gelir.Ne zaman geçer bulantılarım biliyo musunuz ?? 😟
Ervasevgi Nur6 bende öyleyim 9 haftalık daha ama 5 inci haftadan beri çekiyorum hatta şuan dahada şiddetlendi aklıma yemek içecek geldiği anda delircek gibi oluyorum ve hiçbir ilaç bana fayda etmedi çok ama çok bunaldim artik 😭😭
Mhtpctn Nur6 cnım 2 ay dıyosun ben 5 aydır cekıyorum yaa 🤷♀️ 5.haftamda bı basladı 20.haftaya yaklastım masallah devam 😔doktor ılaclarımı da kestı agzımın tDı yok damaklarm kanıyo sureklı hamılelık zor
Bhrgzel Aynı durumdayım ama bütün gün devam ediyo bulantılarım asla geçmiyo napıcamı şaşırdım yataktan kalkamıyorum dermanım yok kalkmaya
okroya Ben 13 haftalığım hala kusmaya devam ediyorum 😶 neden kusuyoruz niye kusuyoruz anlamış değilim kimisinde hiç bulantı olmazken kimisi perişan oluyor kusmadan bulantıdan
xyz9 10+2 bebegim.7.haftadan beri bulantim var ama kusamiyorum.bence bu en kötüsü cunku rahatlayamiyorum da.benim gece iyice artiyor,sabahliyorum bulantiyla.ilk bebegimiz.esimin ye baskisiyla,duygu sömürüsüyle yememe sansim da yok 🤷♀️
okroya xyz9 benimde 6.hafta da bulantı 8. Haftada kusma başlamıştı belki sizinde başlar 1 hafta sonra. Limon ya da nane yaprağı biraz rahatlarır beni sadece onlar rahatlatıyodu kraker leblebi fayda etmemişti bende
xyz9 okroya insulin kullaniyorum.kraker sekerimi cok cikardi.onu da yiyemiyorum.caresizce geçmesini bekliyorum 😔 limonu yiyor musunuz,suyunu suya mi damlatiyosunuz?
okroya xyz9 bazen yiyorum bazen suya sıkıyorum. Şuan limonlu su içiyorum :) ben normalde de çok severim limon yemeyi mideni rahatsız etmezse limonu küçük parçalara böl ye 1-2 dilim ye. Evde taze nane varsa onunda yaprağının çiğneyebilirsin ya da suya 5-6 yaprak koyabilirsin çiğ yiyemem dersen :)
Mltmbktr Nur6 sabah kalkmadan leblebi yiyorum.Sabah kahvaltıda zeytin salatalık domates tuzlu.dolaba yoğurt corbası ve patates koydum açıktıkca azar azar yiyorum sonrada midemin aldığı kadar hafif limonlu su :) kokusuz yemekler biraz daha az bulandıyor tavsiye ederim 🙏