Nurdaaann Beta değerim 2500 progesteron 9.17 idi 1 hafta sonra 9.11 e düştü bugün doktor karından baktı keseyi göremedi progesteron düşük risklisin dua etmekten başka çaren yok dedi çok üzüldüm ultrason fotoğrafını atıyorum ne olur anlayan bilen bi şeyler söylesin 😔😔 https://www.resimag.com/i/bd7d5d9670c
Sanslikedi17 Nurdaaann daha çok erken üzerindeki içinde öyle bence biraz kendini dinle vücudun en güzel şekilde ilerlemeyi sağlayacaktır bol bol dinlen
Arslnyldz Nurdaaann progestreronu doktor mu istedi sen mi baktırdın cnaım ? normalde hep beta bakılıyor. benim son adet tarihim 10 hazirandı . bugn itibariyle 5+2 günlük hamileyim pazar günü değeriö 4100 idi ama hiç progesterona baktırmak aklıma gelmedi. 2 kaybım var :S
Seennaa Korkma bence bende gittiğimde böyleydi progesteron hormonum 11.7 den 2 günde 10 6 ya düştü progestan hapı başladık 18 haftalık hamileyim şuan yeni bıraktık ve beta hcg 5000 iken keseyi gördük bizde
Nurdaaann Seennaa peki sana ne önerdi canım yapmaman gereken bana da verdi progrsteron günde iki tane 100 mg ilacı kullanırken düştü zaten
Seennaa Nurdaaann bana ilişki kesinlikle yasak dedi onun dışında onu yapman bunu yapma demedi ben kendimi yormadım mümkün oldukça yerden hiç bilip almadım tamamen diz üstü çöktüm alırsamda ağır iş yapmadım ev hiç süpürmedim beslenmeme dikkat ettim ve bol su içtim çok şükür herşey güzel
Nurdaaann Seennaa maşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim teşekkür ederim 🙏🏻
Arslnyldz Nurdaaann tamam canım akşam bende baktıraym o halde. kaç haftalk şuan seni,n göründü mü bebiş
Nurdaaann Arslnyldz canım ben 4+4 deyim iki gün önce gittim sadece karından baktı keseye benzer bi şey var ama emin değilim dedi yarın tekrar başka bir doktora gideceğim
Nurdaaann Arslnyldz evet canım gittim başka bir doktora gittim kese göründü Progesteron o kadar önemli bir şey değil düşük riskin yok kendini korkutma dedi progestanı da fitil olarak kullan dedi İçimi çok rahatlattı